مدیر مجتمع مس سرچشمه خبر داد:
راه اندازی مخازن ذخیره اسید مجتمع مس سرچشمه در رفسنجان تا پایان سال جاری
مدیر مجتمع مس سرچشمه از بهره برداری مخازن ذخیره اسید این مجتمع در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: مذاکراتی با برخی سرمایه گذاران برای تولید اسید فسفریک داشته ایم تا به محصول نهایی کود شیمیایی تبدیل شود.
به گزارش خبرنگار شمانیوز و به نقل از روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه: مهندس حسین احمدی در نشست هم اندیشی با مدیران و کارکنان پژوهشکده پسته اظهار داشت: مجتمع مس سرچشمه از سال گذشته در راستای مسئولیت های اجتماعی خود رویکرد جدیدی را آغاز کرده است و امیدوارم بتوانیم در راستای توسعه و پیشرفت شهرستان رفسنجان قدم برداریم.
وی بیان کرد: در پایان سال گذشته با راه اندازی کارخانه تولید اسید مجتمع مس سرچشمه پتانسیل خوبی برای استفاده از این محصول برای باغات پسته ایجاد شده است و با توجه به خلوص بالای 98 درصدی اسید تولیدی مجتمع و کیفیت بالای این محصول و قیمت بسیار مناسب آن که حتی از آب ارزانتر است زمینه های خوبی برای استفاده این محصول توسط کشاورزان فراهم گردیده است.
وی افزود: در حال حاضر دو شرکت برای ایجاد ایستگاه توزیع اسید مجتمع مس در رفسنجان و توزیع بین کشاورزان با ما رایزنی کرده اند که اگر پژوهشکده پسته در این زمینه ورود کند از آن استقبال می کنیم.
مدیر مجتمع مس سرچشمه خاطرنشان کرد: در حال حاضر ساخت دو مخزن ذخیره اسید را در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان آغاز کرده ایم که با توجه به هزینه های سنگین حمل و نقل این ماده، اسید را در این مکان تحویل بدهیم.
احمدی از بهره برداری از مخازن ذخیره اسید منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان تا پایان سال خبر داد و گفت: مذاکراتی را با برخی سرمایه گذاران برای تولید اسید فسفریک داشته ایم تا به محصول نهایی کود شیمیایی تبدیل شود.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه ترویج و آموزش کشاورزان نیز آمادگی لازم را داریم، در حوزه تحقیقات نیز مرکز تحقیقات مجتمع مس سرچشمه امکانات بروزی دارد و تمرکز تحقیقات ما بر روی فلز مس می باشد اما احیانا اگر در زمینه های کشاورزی نیز بتوانیم کار کنیم و دغدغه های کشاورزان را کم کنیم اقدام خواهیم کرد.
مدیر مجتمع مس سرچشمه در ادامه در خصوص بودجه های اقتصاد مقاومتی مس سرچشمه توضیح داد: در زمینه بودجه های اقتصاد مقاومتی این بودجه ها توسط مجمع شرکت مصوب می شود و سال گذشته این بودجه را متمرکز کردیم و با قراردادی که با دانشگاه ولی عصر رفسنجان داشتیم در زمینه ایجاد مزارع گل محمدی، زغفران، گیاهان دارویی و استخر پرورش ماهی این اقدام انجام شد.
احمدی ادامه داد: در حال حاضر پروژه استخر پرورش ماهی در حال تولید بوده و قرار است محصول آن را نیز مس تحویل بگیرد.
وی ابراز داشت: در سال جاری اگر پژوهشکده پسته طرحهایی در زمینه تولید محصولات جانبی پسته دارد ارائه کند، می توانیم از طریق در اختیار گذاشتن تسهیلات با سود کم در این زمینه کمک کنیم.
مدیر مجتمع مس سرچشمه تصریح کرد: سال گذشته مجتمع مس سرچشمه در قالب طرحهای اقتصاد مقاومتی، نخستین شتاب دهنده صنعتی جنوبشرق کشور را در رفسنجان راه اندازی نمود.