شمانیوز
شما نیوز

فریب پازل انگلیسی را نخورید؛

توصیه مهم به جریان ارزشی کشور درباره مهدی هاشمی

شبکه مردمی اطلاع رسانی(شما نیوز):در شرایط کنونی وظیفه جریان ارزشی و انقلابی جامعه بویژه رسانه ها و فعالان دانشجویی در پیش گرفتن رویکردی "منطقی و آگاهانه" و پرهیز از اقدامات احساسی و نسنجیده درباره مهدی هاشمی است؛ در واقع حرکاتی که ایجاد انتظارات کاذب قضایی را درپی داشته باشد و باعث غیرشفاف شدن فضای سیاسی شود، درست بازی در پازل مذکور است.  

شبکه مردمی اطلاع رسانی(شما نیوز): خبر بازداشت فائزه هاشمی را بی بی سی انگلیس خیلی زودتر از رسانه های داخلی منتشر کرد. به نقل از کسانی که "منابع نزدیک به خانواده اکبر هاشمی رفسنجانی" نامید.

خبر بازگشت مهدی هاشمی را هم اول از همه بی بی سی فارسی رسانه ای ساخت. حتی خبرنگار این شبکه پیش از حضور آقازاده هاشمی در فرودگاه دوبی حاضر بود و با وی گفت و گویی کوتاه انجام داد. گویا بی بی سی در این مصاحبه کوتاه فقط می خواست یک پیام ویژه به داخل صادر کند؛ همان جمله ای که مهدی هاشمی با لحنی ظاهرا مطمئن و تهدیدگونه گفت و سریع رد شد: حرف هایم را در ایران می زنم.

علت پیشگامی بی بی سی در اطلاع از اخبار مربوط به مهدی هاشمی و اطرافیانش برای ناظران سیاسی به موضوعی سوال برانگیز تبدیل شده اما شاید نیم نگاهی به محل اقامت پسر آقای هاشمی در 3 سال اخیر و اطلاعاتی که از سفرها و دیدارهای وی در لندن منتشر شده، برخی ابعاد این چند ضلعی غیرشفاف را روشن کند.

این موضوع زمانی اهمیت می یابد که در کنار "بازگشت ناگهانی" مهدی هاشمی به ایران و ارتباط آن با انتخابات ریاست جمهوری آینده دیده شود.

بی بی سی فارسی که به نمایندگی از دولت انگلیس وظیفه هدایت آشوب های سال 88 و تقویت فتنه را بر عهده داشت، در همین راستا امروز دوشنبه در گزارشی تحلیلی، سیاسیون را به 3 دسته تقسیم و ادعا کرد: "عده ای از بازگشت مهدی هاشمی به ایران خوشحال نیستند"، "عده ای برای بازگرداندن مهدی هاشمی خواهرش را گروگان گرفتند" و "برخی هم با حمایت از محاکمه مهدی هاشمی درصدد کاهش قدرت چانه زنی هاشمی رفسنجانی در انتخابات هستند."

این شبکه انگلیسی نگفت سران لندن جزو کدام دسته هستند اما در ادامه تلویحا نظر مثبت انگلیس را درباره بازگشت مهدی هاشمی افشا می کند. بی بی سی تمام تصمیم گیری ها درباره بازگشت و برخورد با مهدی هاشمی را به مقامات ارشد نظام نسبت و تحلیل خود را اینگونه پایان داده که برآیند رویدادها در هر صورت به سود مقامات ایران نیست. رسانه دولت انگلیس می نویسد‌: ورود پسر اکبر هاشمی رفسنجانی از دبی به تهران، می تواند دریای سیاست در جمهوری اسلامی ایران را بار دیگر متلاطم کند!

این رویدادها در کنار اخبار مختلفی که از رسانه های حامی جریان فتنه منتشر شده است،‌ یک واقعیت بسیار مهم را نمایان ساخته که بی توجهی به آن بی شک به مفهوم تکمیل پازل مورد نظر انگلیس و 'تلاطم بی ثمر و تفرقه ساز' در داخل کشور خواهد بود؛ پازلی که کامل شدن آن به معنی غبارآلود شدن فضای سیاسی کشور در آستانه انتخابات، سر برآوردن موج جدیدی از تفرقه و اختلاف، مهیا شدن راه فرار برای مجرمان واقعی و شاید بستر تولد فتنه ای جدید باشد.

در چنین شرایطی وظیفه جریان ارزشی و انقلابی جامعه بویژه رسانه ها و فعالان دانشجویی در پیش گرفتن رویکردی "منطقی و آگاهانه" و پرهیز از اقدامات احساسی و نسنجیده درباره پرونده مهدی هاشمی است؛ در واقع حرکاتی که خلاف تاکیدات علنی و مهم رهبر انقلاب باشد و باعث انتظارات کاذب قضایی شود، درست بازی در پازل مذکور است. به عنوان نمونه، حرکت های اشتباهی از جنس تسخیر سفارت انگلیس در فضای کنونی می تواند حکم سمّ را داشته باشد.

البته دستگاه قضا با رسیدگی به پرونده فساد بزرگ بانکی و نیز بازداشت فائزه هاشمی نشان داده که عزم خود را برای حرکاتی امیداورکننده در جامعه جزم کرده و تلاش دارد در برابر آقازاده های متهم عقب نشینی نکند. انتظار کنونی از مقامات قوه قضائیه درباره مهدی هاشمی هم در پیش گرفتن همین رویکرد مثبت و پس زدن "مصلحت"هایی است که از سوی برخی محافل سیاسی خاص به فضای رسانه ای تزریق می شود. در عین حال،‌ این موضوع به معنی چشم پوشی از مطالبه بحق عدالت و رسیدگی قانونی به پرونده مهدی هاشمی رفسنجانی نیست و انتظار افکار عمومی از فعالان دانشجویی و سیاسی پیگیری مجدانه و‌ آگاهانه اجرای عدالت درباره آقازادگان و مفسدان کلان و شکستن مصونیت آهنینی است که آنان برای خود فرض کرده اند. این رویکرد قطعا پازل انگلیسی مورد اشاره را به هم خواهد ریخت و نتیجه ماموریت محافل و رسانه هایی همچون بی بی سی هم چیزی جز شکست نخواهد بود.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی