رپرتاژ اگهی/
شاخص های مهم اقتصادی وال استریت و اهمیت فارکس در بورس
بازار بورس نیویورک، بزرگترین بازار بورس جهانی در وال استریت یا خیابان وال قرار دارد. وال استریت نام خیابانی در محله منهتن واقع در کلان شهر نیویورک آمریکا است. سرمایه داران بزرگ زیادی از سرتاسر جهان برای سرمایه گذاری به این مکان می روند. در این مقاله به پیدایش وال استریت و گردانندگان و شرکتهای خارجی فعال در آن می پردازیم.
بازار بورس نیویورک، بزرگترین بازار بورس جهانی در وال استریت یا خیابان وال قرار دارد. وال استریت نام خیابانی در محله منهتن واقع در کلان شهر نیویورک آمریکا است. سرمایه داران بزرگ زیادی از سرتاسر جهان برای سرمایه گذاری به این مکان می روند. در این مقاله به پیدایش وال استریت و گردانندگان و شرکتهای خارجی فعال در آن می پردازیم.
وال استریت مبدا بیشترین معاملات
امروزه این مکان بیشترین ثروتمندان آمریکا را جذب خود کرده است. بورس وال استریت، بعنوان مرکزی برای مراکز اقتصادی آمریکا به شمار می آید و بیشتر معاملات تجاری در آن در حال داد و ستد است.
تعدادی از شاخص های مهم اقتصادی بورس های مهم اقتصادی آمریکا در این خیابان قرار دارند که از جمله می توان AMEX یا بازار بورس آمریکا، NYMEX یا بازار تجاری نیویورک، NASDAQ یا بازار بورس فارکس را نام برد.
همچنین بازار بورس فارکس نیویورک (NYSE) که از لحاظ حجم معاملات بعنوان بزرگترین بورس جهان شناخته می شود نیز در این خیابان قرار دارد.
خیابان وال منجر به انقلاب بزرگی در اقتصاد آمریکا و سرتاسرجهان شد. امروزه این خیابان به مکانی برای حضور ثروتمندترین تاجران آمریکا تبدیل شده است.
بازارهای مهم مالی در جهان
در روزگاری تقریبا تمام معاملات مالی در نیویورک انجام می شد یا بطور مستقیم به این شهر مرتبط بود. اما امروز تنها مرکز معاملات مالی جهان، وال استریت نیست.
سایر بازارهای مالی در سایر نقاط جهان توانسته اند جایگاه ویژه ای در بازارهای مالی داشته باشند. حتی افراد حرفه ای در این مرکز باید به اتفاقاتی که در بازارهای مالی جهان رخ داده، توجه داشته باشند. بازارهای مالی اروپا و آسیا بر وال استریت اثرات مهمی داشته اند.
ازجمله بازارهای مالی جهانی مهم به غیر از وال استریت می توان بازارهای لندن، توکیو، فرانکفورت و برخی دیگر را نام برد. یکی از فعالیت های مهمی که در وال استریت انجام می شود، نشر و مبادله سهام و قرضه است.که شاخص های مهم اقتصادی نقش بسزایی دارد.
اما امروزه علاوه بر موارد فوق، دارایی های مالی جدیدی در مبدا بیشترین معاملات ایجاد شده و خرید و فروش می شود. کشورهایی درحال توسعه مانند چین، روسیه، لهستان و مجارستان نیز دارای بورس هستند. بیشسترکشورها نیز بیش از یک بورس را دارا هستند.
گرداننده اصلی وال استریت
مهمترین گرداننده اصلی وال استریت، دولت فدرال آمریکا است. اکثر فعالیتها در این مرکز، به وسیلت دولت فدرال بنیانگذاری شده و قانون آن وضع شده است.
اما بیشتر نهادهای مالی فعال در وال استریت، مالکیت خصوصی دارند. بازارهای سهام فارکس، شرکت های کارگزاری، معامله گران اوراق و بانک های تجاری و سرمایه گذاری را می توان از جمله این نهادهای مالی نام برد.
امتیاز و نقطه قوت وال استریت را می توان این ویژگی دانست که نهادهای مالی تحت نظارت دولت فدرال می توانند بصورت آزاد کسب و کار و فعالیت کنند. بانک مرکزی آمریکا یا فدرال رزرو، بازیگر و گرداننده اصلی این مرکز است. نرخ بهره، قیمت اوراق بهادار و آموزش شاخص های مهم اقتصادی ، بیشتر تاثیر خود را از فدرال رزرو دریافت می کند.
شرکت های خارجی در وال استریت
همچنانکه شرکت های آمریکایی جذب بازارهای خارجی شده اند، وال استریت نیز توانسته شرکتهای خارجی را جذب خود کند. دیدگاه جهانی در میان کسب و کارها و سرمایه گذاران داخلی و خارجی در سرتاسر جهان، روز به روز افزایش می یابد.
از این رو، برای رفع نیازهای تجاری مشتریان سرتاسر جهان، نهادهای مالی باید در خارج از کشور خود نیز حضور داشته باشند. درواقع برخی از سرمایه گذاران اصلی اوراق قرضه آمریکا و بازار سهام را کسب و کارها و اشخاص سایر کشورها تشکیل می دهد.
علاوه بر این، برخی معاملات مالی به جای برگزاری در مکان اصلی بورس، به وسیله اینترنت و تلفن مبادله می شوند. پیشرفت فناوری باعث تغییر در روش مبادله دارایی های مالی شده است.در این بازار نباید از اهمیت شاخص های مهم اقتصادی عبور کرد وهمواره از آن استفاه کرد.
لازم به ذکر است مقدار قابل توجه سرمایه وال استریت در بازار فارکس به وجود می آید برای دوره ویدیویی آموزش فارکس میتوانید به سایت چارت ایران به آدرس www.chartiran.com مراجعه کنید.
نقش وال استریت در اقتصاد داخلی و خارجی
بدون شک، وال استریت و فارکس تاثیر و نقش زیادی در اقتصاد داخلی و خارجی ایفا کرده است. این مرکز، باعث شده کسب و کارها و دولت ها براحتی بتوانند موجب افزایش سرمایه شوند.
سرمایه ای که به واسطه شرکت های وال استریت جمع آوری شده و بدست آمده، به دولت ها و کسب و کارها کمک زیادی کرده است. این سرمایه به ساخت و ساز مسکن، تولید محصولات جدید، ارائه خدمات جدید و متنوع و ایجاد اشتغال کمک فراوانی داشته است.
جمع آوری وجوه توسط بازارهای اوراق فعال و بزرگ، موجب تسهیل در جمع آوری راحت تر وجوه توسط کسب و کار و دولت ها شده است. چراکه افراد با این اطمینان سرمایه گذاری می کنند که این سرمایه می تواند به سرمایه گذار دیگر بدون هیچ مشکل خاصی به فروش برسد.
بدست آوردن سرمایه و جمع آوری آن بوسیله شرکتها بدون وجود مرکزی مانند وال استریت بسیار مشکل می شود. بازارهای مالی که کارایی موثری ندارند منجر به کاهش رشد اقتصادی می شوند. این بازارها همچنین رقابت در میان کسب و کارهای داخلی را کاهش داده و بالطبع، اشتغال زایی را نیز کاهش می دهند.