شمانیوز
شما نیوز

رضا مسرور خبر داد: تصمیمات کلیدی برای توسعه چابهار در سفر رئیس جمهور اجرایی شد

رضا مسرور خبر داد: تصمیمات کلیدی برای توسعه چابهار در سفر رئیس جمهور اجرایی شد

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در دیدار نوروزی با رئیس جمهور، از آغاز عملیات اجرایی احداث هزار کلاس درس در سواحل مکران، آغاز مطالعات راه‌آهن چابهار‌ ـ ریمدان و احداث ترمینال جدید فرودگاه چابهار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار به نقل از فرینا، رضا مسرور این دیدار، با اعلام این خبر افزود: با هماهنگی وزارت اقتصاد، بانک‌ها، بیمه‌ها، شرکت‌های تابعه، سازمان منطقه آزاد چابهار و واحدهای تولیدی فعال در منطقه، پروژه احداث هزار کلاس درس در سواحل مکران با استفاده از مسئولیت اجتماعی این نهادها و مشارکت بخش‌خصوصی آغاز شد.

وی گفت: این اقدامات با مدیریت دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و سازمان منطقه آزاد چابهار اجرایی شده است تا گام بلندی در توسعه آموزشی منطقه برداشته شود.

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و‌ ویژه اقتصادی در ادامه از آغاز مطالعات احداث دو پروژه مهم حمل‌ونقلی در چابهار خبر داد و گفت: مطالعات احداث پروژه خط راه‌آهن 95 کیلومتری چابهار تا محدوده منطقه آزاد منفصله ریمدان (نقطه صفر مرزی پاکستان) آغاز شده تا پیوند تجاری با کشورهای همسایه تقویت شود.

مسرور همچنین از آغاز مطالعات احداث ترمینال جدید فرودگاه چابهار به‌منظور افزایش ظرفیت حمل‌ونقل هوایی این منطقه خبر داد و تأکید کرد: این پروژه‌ها نقش کلیدی در تبدیل چابهار به قطب ترانزیت و تجارت بین‌المللی دارند.

 

جزئیات خبر
آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین