رعایت مصالح بانک سپه و بانکهای ادغامی در ارزشگذاری داراییها
معاون وزیر اقتصاد با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری و رییس جمهور بر اجرای صحیح و کامل طرح ادغام بانکهای وابسته به نیروهای مسلح، افزود:مصالح بانک سپه و بانکهای ادغامی در ارزشگذاری داراییها رعایت شود.
به گزارش شمانیوز به نقل از دیوان اقتصاد، عباس معمارنژاد در جلسه هماهنگی کمیته چهار نفره ادغام که با حضور دکتر حنیفی معاون نظارتی بانک مرکزی، نمایندگان ستاد کل نیروهای مسلح، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک سپه و بانکهای ادغامی برگزار شد با اشاره به اهمیت ارزشگذاری دقیق دارایهای بانک سپه و بانکهای ادغامی، اظهار داشت: در ارزشگذاری دارایی ها باید مصالح بانک سپه و بانک های ادغامی رعایت شود.
معمار نژاد توجه ویژه مدیران ارشد بانک سپه به نیروی انسانی و شایسته سالاری در طرح ادغام را ستود و اظهار داشت: تدوین ساختار سازمانی مطلوب در بانک سپه راهگشا و پیش برنده طرح ادغام بانکهای وابسته به نیروهای مسلح خواهد بود.
وی شرکتهای زیرمجموعه بانکهای وابسته به نیروهای مسلح را ۲۸۵ مورد اعلام کرد و گفت: بانک سپه باید با اجرای راهکارهای انحلال، ادغام، واگذاری و ادامه فعالیت، این شرکتها را تعیین تکلیف کند.
معمارنژاد به جنبههای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و منطقهای ادغام بانکهای وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه اشاره کرد و افزود: باید بین این جنبه توازن برقرار و اهداف اقتصادی سیاسی، اجتماعی و منطقهای توأمان محقق شود.
معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی با اشاره به ضرورت رعایت شاخص شمولیت مالی در بانک ها، تصریح کرد: وزارت امور اقتصاد و دارایی فهرستی از شهرهای بالای ۱۰ هزار نفر جمعیت فاقد شعب بانکی تهیه کرده است که بانک سپه با بررسی شرایط این شهرها می تواند شعب مازاد خود در شهر های بزرگ به شهر های کوچک منتقل کند. بعد از تعویض تابلوهای بانکهای ادغامی با تابلو بانک سپه، این بانکها به ویژه ازلحاظ فناوری اطلاعات باید قادر به خدماترسانی یکسان به مشتریان باشند.