ارائه اعتبارات به بازنشستگان برای خرید سهام
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه هدف اصلی ما افزایش حقوق بازنشستگان و تحقق همسانسازی است، گفت: برای رسیدن به این اصل نیازمند مدلی هستیم که در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ گنجانده شود و دیگر نیازی به اختصاص اعتبارات جداگانه نباشد.
به گزارش شمانیوز و به نقل از ایسنا، اکبر افتخاری در نشستی با حضور اعضای مجمع عالی کانونهای بازنشستگان کشوری، با تأکید بر اینکه درهم ریختن امتیازهای شغلی بازنشستگان کار درستی نبوده و باعث تبعیض و نارضایتی شده است، گفت: باید امتیازها حفظ و برای افزایش حقوقها روی ضریب ریالی کار میشد.
وی با اشاره به پیشبینیها و تلاشهای دولت برای افزایش پلکانی حقوق بازنشستگان گفت: امسال شیب این افزایش کمی بیشتر شد و حقوقها در چارچوب همسان سازی بین ۲۲ تا ۵۴ درصد افزایش یافت و کوشش میشود که برای سال آینده باز هم افزایش بیشتری اعمال شود.
افتخاری با بیان اینکه با علم و آگاهی از مشکلات موجود، این مسئولیت را بر عهده گرفتهام و اعتقاد ندارم که نمیشود کاری کرد، افزود: طی کردن این مسیر نیازمند یک کار جمعی است؛ تا از این مسیر بتوانیم اهداف مشترکمان را عملی کنیم.
او با اشاره به اتفاقات خوبی که در حوزه بیمه تکمیلی درمان رخ داده است، گفت: برای افزایش تعهدات پوشش بیمه تکمیلی درمان با شرکت آتیه سازان حافظ وارد مذاکره شدیم و با افزودن الحاقیهای به قرارداد جاری و از خردادماه ۱۳۹۹ پوششهای بیمه تکمیلی درمان را ارتقا و سقف تعهدات آن را افزایش دادیم. همچنین در حال اصلاح فرایند بیمه درمان هستیم.
افتخاری افزود: علاوه بر درنظر داشتن طرح هایی برای بیمه عمر، پیگیر هستیم تا شبکهای از دندانپزشکان را با نظارت صندوق بازنشستگی و با کمک بیمه ملت ساماندهی کنیم تا بابت هر خدمتی که با تخفیف ارائه میکنند، ضمانتی نیز بدهند.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اظهار کرد: در تعیین سقف تعهدات بیمه تکمیلی درمان، اگر بیشترین تعهدات به بخش درمان پایه اختصاص پیدا میکرد، بیشتر افراد از بیمه تکمیلی خود بابت اموری مانند پرداخت حق ویزیت پزشکان (که در مقابل هزینههای دیگر چندان زیاد نیست) استفاده میکردند و برای پرداخت هزینههای هنگفت درمانهای تخصصی دچار مشکل میشدند. به همین دلیل و با توجه به محدودیت منابع، سعی میکنیم بودجه طوری تخصیص داده شود که بیشترین فایده را برای بازنشستگان داشته باشد.
افتخاری با اشاره به اینکه در سال ۹۵، حدود ۱۳۰ هزار نفر از بازنشستگان تعداد ۳۵۰۰ سهم بیمه ملت را به قیمت ۲۰۰ تومان خریدند، گفت: در حال حاضر ارزش این سهم به ۲۳۰۰ تومان رسیده است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از راهاندازی صندوق ETF متعلق به صندوق بازنشستگی کشوری در آینده نزدیک خبر داد و گفت: این صندوق سهام ارزندهای دارد و به زودی وارد بازار خواهد شد و برای خرید سهام این صندوق برای بازنشستگان تسهیلاتی در نظر گرفته شده است.
در این نشست، دکتر علی بابایی کارنامی، نماینده مردم ساری در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز ضمن تاکید بر اهمیت تعامل بیشتر میان بازنشستگان و مجلس یازدهم گفت: باید به طور جدی پیگیر فعالیت فراکسیون بازنشستگان باشیم و برنامهریزی کنیم تا این فراکسیون برای پیگیری حقوق همه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین اجتماعی فعالیت کند.
وی با اشاره به محدودیتهای بودجهای سال ۹۹، گفت: باید دولتها از ظرفیت تشکلهای ساختار یافته بیشتر بهره ببرند و به ساماندهی نهادهای مردمی بیشتر توجه کنند.
بابابی کارنامی با تاکید بر اینکه لازم است بازنشستگان با مجلس تعامل بیشتری داشته باشند، گفت: بازنشستگان اولویتهایشان را به مجلس اعلام کردند و ما در فراکسیون اجتماعی پیگیر امور ایشان خواهیم بود؛ با تعامل جدی چندجانبه به طور قطع مشکلات کشور کمتر میشود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری در این جلسه که با حضور اعضای مجمع عالی کانون های بازنشستگی در سالن اجتماعات صندوق بازنشستگی کشوری برگزار شد، دکتر افتخاری به پرسشهای حاضران در ارتباط با تسهیلات سفرهای بازنشستگان، جلوگیری از چندصدایی و موازی کاری در امور بازنشستگان، فعالیت کمیتههای موضوعی بازنشستگان، بیمه تکمیلی درمان، سهام ETF، ساماندهی خانههای امید و بررسی دقیق مواد قانونی مهم برای بازنشستگان به ویژه ضرورت همسانسازی و اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری پاسخ گفت.