سهام عدالت
خبر خوش برای سهام عدالتی ها | دریافت وام بدون ضامن با برگه سهام عدالت
مزایای توثیق سهام برای دریافت وام
سمیه محمدی،مدیر پروژه کارتهای اعتباری شرکت سپردهگذاری مرکزی اظهار کرد: تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار درخواست توثیق هوشمند سهام عدالت از طریق بانکهای عامل بدون مراجعه حضوری انجام شده است. ضمانت این کارتهای اعتباری به پشتوانه سهام عدالت و بدون نیاز به ضامن است.
به گفته او متقاضیان دریافت کارت اعتباری با مراجعه به سامانه جامع اطلاع مشتریان بازار سرمایه (سجام) میتوانند در این سامانه ثبت نام و احراز هویت کنند و بعد از نهایی شدن فرآیند ثبت نام در سجام با مراجعه به نرم افزار بانک ملی ایران در خواست توثیق خودشان را ثبت کنند. در این طرح سهامداران ضمن نگه داشت دارایی با ارزش خود میتوانند از مزایای سهامدارای از قبیل سود سهام، افزایش سرمایه و مشارکت در مجامع بهرهمند شوند.
شرکت سپرده گذاری به عنوان یکی از ارکان اجرایی بازار سرمایه از اسفند سال ۱۳۹۹ تا کنون اقدام به توثیق هوشمند سهام عدالت کرده است.
اولین مرحله واریز سود سهام عدالت بالاخره پایان یافت اما برخی از سهامداران موفق به دریافت سود شدند. باقیمانده سود سهام عدالت چه زمانی پرداخت میشود.
علت اصلی عدم واریز سود سهام عدالت اشتباه وارد کردن اطلاعات و شماره شبا سهامداران است و بر همین اساس تا زمانی که شماره شبا اصلاح نشود، دارندگان سهام عدالت سودی دریافت نخواهند کرد.
در صورت اصلاح اطلاعات بانکی، مبلغ سود این مرحله نیز با مرحله بعدی واریزیها که احتمالا اسفند 1401 خواهد بود، به حساب بازماندگان سود سهام عدالت پرداخت میشود.
سود سهام عدالت چقدر بود؟
قرار بود مبلغ سود سهام عدالت رقمی بین ۶۰۰ هزار تا یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان باشد. این مبلغ به ارزش سهام افراد بستگی داشت. اما حالا بسیاری از مشمولان میگویند واریزی آنها کمتر از این رقم بوده است.
بر اساس آنچه تاکنون اعلام شده میزان سود دارندگان سهام عدالت به شرح زیر است:
سود سهام عدالت ۴۵۲ هزار تومانی، ۵۱۰ هزار تومان است.
سود سهام عدالت ۴۹۲ هزار تومانی، ۵۵۵ هزار تومان است.
سود سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی، ۶۰۰ هزار تومان است.
سود سهام عدالت یک میلیون تومانی هم یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان است.
پیمان حدادی، مشاور رییس سازمان بورس اعلام کرده است که در ماههای آینده در مورد مراجعه وراث مشمولان سهام عدالت اطلاعرسانی خواهد شد. زیرساختهای این انتقال در حال آماده سازی است و وراث همچنان باید صبر کنند.
وی به این سوال که آیا فرایند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث در سال جاری صورت خواهد گرفت، پاسخ داد: همه تلاش این است که انتقال سهام عدالت به وراث سریعتر انجام شود. همچنین سود سهام عدالت متوفیان در این نوبت واریز نمیشود و افراد وارث باید منتظر باشند.
همچنین مشاور رئیس سازمان بورس در رابطه با سهام عدالت متوفیان گفت: آرای صادر شده از میزان متوفیان به صورت الکترونیکی و سیستماتیک نیست، بلکه در شهرستانها آمارها به صورت کاغذی اعلام شده که حدود سه و نیم میلیون از دارندگان سهام عدالت فوت شدند. برای تعیین تکلیف سهام عدالت فوت شدگان باید هماهنگی بین شرکت سپرده گذاری و مرکز آمار قوه قضاییه انجام شود تا آرا به صورت سیستمی و الکترونیکی به شرکت سپرده گذاری مرکزی داده شود.