![شمانیوز](/images/logo_header.png)
بنیاد علوی
با حمایت بنیا مستضعفان 500 بیمار نیازمند استان زنجان مداوا شدند
![با حمایت بنیا مستضعفان 500 بیمار نیازمند استان زنجان مداوا شدند](https://cdn.shomanews.com/thumbnail/DqG9HVpJGeQA/LJuSk844dp1AauVSDARFxQNsC4gBAQPzcRzGw6jmw-VtifFcV1tStDZjaPCCOwB7s4ozQKcbCVmogOVBmfOx7bbWVsxBHFOX-M-_UgDb51mqXgUlZ5hSPLnIKUwa4wT7CNuXdKfHp3A8vTr6cuFHgg,,/%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%AF+%D8%B9%D9%84%D9%88%DB%8C.jpg)
گروه جهادی پزشکی حضرت زینب (س)، همزمان با پویش چهل خدمت بنیاد علوی و حمایت های این نهاد ، بیش از 800 خدمت پزشکی و دندانپزشکی به 500 نفر از محرومان شهرستان ابهر در استان زنجان به صورت رایگان ارائه کرد.
به گزارش شمانیوز به نقل از مرکز روابط عمومی و رسانه بنیاد علوی؛ علیرضا یوسفی مسئول قرارگاه جهادی حضرت زینب (س) گفت: این اردوی جهادی در راستای پویش ۴۰ خدمت علوی در چله خدمت و گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیتالله رئیسی و شهدای خدمت برگزار شد.
یوسفی با بیان اینکه جهادگران ۱۰ استان در این اردوی جهادی حضور داشتند، ادامه داد: هدف اصلی این اردو، خدمت به مردم محروم بود که با توجه به همین موضوع، در یکی از مناطق حاشیه شهر ابهر برگزار شد.
وی گفت: خدمات حوزه پزشکی در این اردو شامل ویزیت رایگان، سلامت زنان و مامایی، غربالگری فشار و قند خون و متخصص عفونی بود.
یوسفی خدمات تخصصی دندانپزشکی در این اردو را شامل جرمگیری، پر کردن و کشیدن دندان دانست و افزود: بخش دندانپزشکی یکی از بخشهای پرطرفدار این اردو بود و روزانه تقریباً به ۶۰ نفر از مراجعهکنندگان خدمات ارائه شد.
www.alavi-bonyad.com/12184