استراتژی متفاوت مقابل عراق
تیم ملی ایران در حالی ۲۳ آبان به مصاف شاگردان سرکو کاتانچ خواهد رفت که آخرین اخبار از تغییرات مد نظر ویلموتس در ترکیب ۱۱ نفره ایران و استراتژی متفاوت نسبت به بازی با بحرین حکایت دارد.
به گزارش خبرنگارشمانیوز و به نقل از خبر ورزشی: شکست برابر بحرین در منامه تمام تعریف و تمجیدها از نمایش تهاجمی ایران را به انتقادات تند از سرمربی بلژیکی تبدیل کرد، اتفاقی که ماه عسل مارک ویلموتس در نیمکت رهبری تیم ملی را پایان بخشید تا این مربی به خوبی از سطح انتظارات در ایران مطلع شود. بعد از برد ۱۴ گله ایران برابر کامبوج تعاریف از نمایش تهاجمی ایران به قدری اوج گرفت که ویلموتس در منامه بدون در نظر گرفتن شرایط حاکم بر این بازی مهم تیمش را با همان ترکیب تهاجمی به مصاف بحرین فرستاد تا طعم تلخ اولین شکست را زودتر از پیشبینیها بچشد. این باخت از چند جهت مورد توجه قرار گرفت و انتقادات از مرد بلژیکی تندتر و عرصه را بر سرمربی تیم ملی و دستیارانش تنگ کرد. انتخاب ترکیبی تهاجمی آن هم مقابل تیمی مثل بحرین که در تمام سالهای گذشته با فوتبال تأخیری و تدافعی خود مشکلات زیادی برای تیم ملی ایران رقم زده بود باعث شد ویلموتس این دفعه برای بازی با عراق استراتژی متفاوتی را در دستور کار قرار دهد.
ایران که در بازی بعدی خود باید طعم سفر به عراق برای رویارویی با جدیترین رقیب در گروه مقدماتی را بچشد در حالی ۲۳ آبان در عراق به مصاف شاگردان سرکو کاتانچ خواهد رفت که آخرین اخبار از تغییرات مد نظر ویلموتس در ترکیب ۱۱ نفره ایران و استراتژی متفاوت نسبت به بازی با بحرین حکایت دارد. آنچه از اطرافیان تیم ملی و سرمربی بلژیکی به گوش میرسد از کم کردن مهرههای تهاجمی و محکم کردن میانه میدان ایران حکایت دارد به خصوص که در روزهای بعد از شکست از بحرین مهمترین نقد از ویلموتس به عدم شناخت او از بازیکنان و چیدمان نادرست این مربی بود. ایران که برای اولین بار طی ۹ سال گذشته به تیمی عربی در حاشیه خلیج فارس باخت حالا برای بازی با عراق به احتمال فراوان نام رمز خود را تغییر خواهد داد تا با جنبهای احتیاطیتر به فتح موصل بیندیشد.
کم کردن یکی از سه مهاجم اصلی ایران (آزمون، طارمی، انصاریفرد) باعث میشود تا زمینه برای اضافه کردن یک هافبک جنگنده و بازیساز به میانه میدان اضافه شود تا تیم ملی در مصاف با عراق از چیدمان ۳-۳-۴ به ۲-۴-۴ تغییر موضع بدهد. مسلماً این سیستم آن هم مقابل تیمی مثل عراق که در خانه و مقابل تماشاگرانش بازی میکند میتواند هم ضریب اطمینان ساختار تدافعی را بیشتر کند هم در جنگهای تن به تن با هافبکهای میزبان کفه ترازو را تا حدودی به سود ایران سنگینتر سازد. در این بین احتمال اینکه ویلموتس در ساختار تدافعی هم یک یا دو تغییر داشته باشد بسیار محتمل خواهد بود به خصوص بعد از نمایش پرانتقادی که میلاد محمدی در پست دفاع چپ داشت تا بازگشت احتمالی حاجصفی به پست تخصصی بیشتر از همیشه مطرح باشد.