جادوگر | جادوگر فدراسیون فوتبال | جادوگر عزیزی خادم | امیر اسکندی جادوگر
سیر تا پیاز جادوگر فدراسیون فوتبال | جنجالیترین پرونده تاریخ فوتبال ایران
«الف الف» جادوگر سرشناس فوتبال ایران رییس شهاب عزیزی خادم و حمیدرضا مهرعلی است.
به گزارش گل کوچیک شایعه ارتباط رئیس فدراسیون فوتبال با یک جادوگر تبدیل به واقعیت شد. وقتی چهارشنبه پنجم آبان ماه پرسیدیم آیا امیر اسکندری یک نام مستعار است و این شخص که متهم به رمالی و جادوگری است، همان علی اسکندری شریک تجاری شهاب عزیزی خادم و حمیدرضا مهرعلی است درباره این موضوع اندکی تردید داشتیم اما حالا مدارکی به دست رسانه رسیده که اثبات می کند مرد مشکوک کلاک، یا همان خوبان عالم شهاب، کسی نیست جز علی اسکندری که در شرکت آتیه پردازان تیوا رییس مهرعلی و عزیزی خادم است!
خوبان عالم؟ بدان تاریخ؟ رمال؟ جادوگر؟ نفس حق؟ قلم ناحق؟ مهم نیست شما چه اسمی روی امیر اسکندری می گذارید؛ مهم این است که امیر اسکندری یا امیرخان بعضی ها اسم مستعار است و مرد مشکوک کلاک کرج اصلا امیر اسکندری نیست و نام واقعی اش علی اسکندری است.
از همان روزی که شهاب عزیزی خادم حاضر نشد در انتخابات قبلی فدراسیون فوتبال که بنا بود سال 1398 برگزار شود، نام نویسی کند این شایعه به گوش می رسید که اجازه او دست الف الف است و اگر او مجوز ندهد عزیزی خادم حق نام نویسی ندارد. یک سال بعد وقتی شهاب عزیزی خادم برای شرکت در انتخابات اسفند ماه 99 ثبت نام کرد باز هم این شایعه شنیده شد که او به اذن الف الف به میدان آمده است و این حرف ها همیشه در قالب شایعه بود تا این که عزیزی خادم پس از پیروزی در انتخابات شروع به تکرار واژه های خوبان عالم، مقربین درگاه الهی، نفس حق و ... کرد تا حساسیت ها به ماجرای او و امیر اسکندری یا همان الف الف بیشتر شود.
الف الف حالا از مشهورترین چهره فوتبال ایران هم معروف تر است. کمتر کسی را می توان در فوتبال ایران پیدا کرد که درباره امیر اسکندری و کراماتش (!) چیزی نشنیده باشد. رمال، جادوگر، دعانویس یا سرکتاب باز کنی که برای خود مریدانی دارد و اغلب مریدانش هم حالا در فدراسیون فوتبال صاحب منصب هستند. اما امیر اسکندری یک نام مستعار است و نام اصلی مرد مشکوک و مرموز کلاک، علی اسکندری است.
علی اسکندری همان کسی است که در شرکت آتیه پردازان تیوا شریک تجاری حمیدرضا مهرعلی و شهاب عزیزی خادم است و حکم رییس هیات مدیره این شرکت را دارد مریدانش او را امیر صدا می زنند اما در ثبت شرکت ها نامش علی درج شده است. روز اولی که آگهی شرکت آتیه پردازان تیوا منتشر شد، تصور ما این بود که علی اسکندری شریک مهرعلی و عزیزی خادم باید پسر امیر اسکندری باشد اما در ادامه، آنهایی که سابقه آشنایی با اسکندری را داشتند این فرضیه را مطرح کردند که امیر همان علی اسکندری است و حالا تصاویری از علی اسکندری شریک مهرعلی و عزیزی خادم به دست طرفداری رسیده که ثابت می کند علی اسکندری همان امیر اسکندری است و خلاف تصور مریدانش سال به سال پیرتر می شود.
برخی مریدان این شخص که متهم به جادوگری و رمالی است و خودش هم ادعا می کند قدرت های ماورایی دارد، چنان منحرف شده اند و در خرافات فرو رفته اند که ادعا می کنند خوبان عالم شان بالای هزار سال سن دارد و اصلا پیر نمی شود. این پیروان افراطی مرد مرموز کلاک که متاسفانه در فوتبال ایران هم پست و مقام دارند، با این که پیر شدن این رمال را می بینند باز هم فریب همین اباطیل را می خورند و جادوگر را می ستایند. باورهای خرافی آنها باعث شده مثل جریان انحرافی از حقیقت دور باشند.
درباره امیر اسکندری و پشت پرده جادوها و طلسم ها و باطل السحرهای فوتبالی و غیر فوتبالی اش به اطلاعاتی دست پیدا کرده ایم که فردا بدون کم و کاست این اطلاعات تقدیم تان می شود. فعلا این شما و این هم تصاویر علی اسکندری یا همان امیر اسکندری که دوست و شریک تجاری و مراد حمیدرضا مهرعلی و شهاب عزیزی خادم است و محمود عبایی، محمودرضا رضایی، مجتبی خورشیدی، سید محمد جمالی، مرتضی سراج و ... هم به حلقه مریدان و پیروان او تعلق دارند. حالا راحت تر می توان فهمید چرا شهاب عزیزی خادم پرسش ها درباره امیر اسکندری را بی پاسخ می گذارد و چرا مهرعلی از جواب دادن در مورد این شخص طفره می رود. با دستیار رییس فدراسیون که در کمال تعجب، با وجود آگاهی کامل از روابط طرفین، تمام این ماجرا را کذب می نامد کاری نداریم ولی مشتاقیم نظر آن دسته از اعضای هیات رییسه که مدعی بودند بحث همکاری فدراسیون با جادوگر و رمال صحت ندارد را حالا بشنویم؛ مگر می شود شهاب عزیزی خادم و مهرعلی با اسکندری شریک تجاری باشند و آن وقت بگویند او را نمی شناسند و یا با او مراوده ای ندارند؟ در شرکت آتیه پردازان تیوا، امیر اسکندری یا همان علی اسکندری رییس هیات مدیره ای است که مهرعلی و عزیزی خادم عضوش هستند و در واقع او رییس آنهاست.
مستندات دیگری نیز وجود دارد که اثبات می کند شهاب عزیزی خادم بیش از 17 سال است مداوم در رکاب اسکندری قرار دارد و از کمک های این شخص بهره مند می شود!
ماجرای شرکت آتیه پردازان تیوا
شهاب عزیزی خادم در برنامه فوتبال برتر انتقادها از نحوه ورود تجهیزات شرکت هنگکنگی به فوتبال ایران را کودکانه خواند و مدعی شد مردم فرق خادم و خائن فوتبال ایران را خوب می دانند! رسانه طرفداری با توجه به این جمله رئیس فدراسیون فوتبال چند موضوع خاص را پیگیری میکند تا به شناخت مردم از خادم و خائن فوتبال کمک شود.
رئیس فدراسیون فوتبال به جای پاسخگویی به ابهامات موجود پیرامون وابستگی شرکت هنگکنگی طرف قرارداد فدراسیون به دولت تل آویو و دفاع از تجهیزات سیستم کمک داور ویدیویی این شرکت که کارشناسان می گویند کیفیت بالایی ندارد، منتقدان فدراسیون فوتبال را سهم خواه، باج گیر و گروگانگیر معرفی کرد و مدعی شد مردم تفاوت خادم و خائن فوتبال را می دانند!
اصلاً دوست نداریم وارد این موضوع شویم که اگر منتقدی که از رویه غلط انتقاد می کند باجگیر است پس مسئولی که اغلب فعالیتهای اقتصادی فدراسیون را به دوستان خود می سپارد، چیست؟ او فوتبال را گروگان گرفته یا منتقد؟ اما برای آن که مردم خادم و خائن را بهتر تشخیص بدهند چند موضوع را پیگیری میکنیم؛
موضوع اول شائبه شراکت فرزند امیر اسکندری یعنی علی اسکندری با شهاب عزیزی خادم در شرکت آتیه پردازان تیوا است. اگرر رئیس فدراسیون فوتبال ما را سهم خواه و گروگانگیر معرفی نمیکند، خوشحال میشویم به این سوال در یکی از برنامه هایی که خودش در آن احساس امنیت می کند، پاسخ بدهد آیا این علی اسکندری که نامش به عنوان شریک تجاری شهاب عزیزی خادم و عضو هیات مدیره شرکت آتیه پردازان تیوا آمده، همان علی اسکندری پسر امیر اسکندری که درباره اش گفته می شود قدرت ماورایی دارد است یا تشابه اسمی است؟
موضوع دوم اما خبری است که شب گذشته در فضای فوتبال به صورت غیررسمی منتشر شد؛ شایعه شده رئیس فدراسیون فوتبال مدیریت هتل آکادمی را به مرتضی سراج سپرده که در همان شرکت آتیه پردازان تیوا بازرس است.
اگر این سراج که قرار است امروز به عنوان مدیر هتل آکادمی معرفی شود همان سراج بازرس شرکت شهاب عزیزی خادم و شرکا و رفقا نیست که هیچ ولی اگر همان است، اجازه داریم بدون متهم شدن به گروگانگیری و باج خواهی از شهاب عزیزی خادم بپرسیم آیا غیر از دوستان و شرکای شان هیچ شخصیت دیگری در فدراسیون فوتبال و ساختار و تشکیلات فوتبال ایران صلاحیت اداره هتل آکادمی را ندارد؟
لباس تیم ملی با رابر دومان و غلامرضا علیخانی که شریک تجاری جناب مهرعلی است، آی تی فدراسیون با پسر عمو جان که نابغه هوش مصنوعی است، شرکت در جلسه سفارت ایران در امارات با اشکان جان که حامی شهاب است، تجهیزات کمک داور ویدیویی با غلامرضا علیخانی همان شریک تجاری نایب رئیس و حالا هتل آکادمی با بازرس شرکت خصوصی رئیس فدراسیون!
جسارتاً باز هم می فرمایید منتقدین فوتبال را گروگان گرفتند؟ منتقدین تمام فوتبال را برای خودشان می خواهند؟ منتقدین دنبال منافع خودشان و شرکای شان در فوتبال هستند؟
بازنده را هم نه شما تعیین می کنید و نه اتاق فکرتان... راستی همان خبرنگاری که از شما درباره رابطه با امیر اسکندری پرسید و جواب ندادید روز گذشته به شائبه پاداش ۵ هزار یورویی مشاور عالی حضرتعالی اشاره کرد جواب دادن به این شائبه را هم دون شان به تیمملی می دانید؟
آگهی ثبت شرکت خصوصی آتیه پردازان تیوا شهاب عزیزی خادم رئیس فدراسیون فوتبال در آن با حمیدرضا مهرعلی نایب رئیس فدراسیون و علی اسکندری که گفته میشود فرزند امیر اسکندری است شراکت دارد جالب تر اینجاست که مرتضی سراج هم بازرس این شرکت خصوصی است... خادمان فوتبال ایران گروهی به این فوتبال خدمت می کنند!
پرسشهای طرفداری طی روزهای آینده ادامه خواهد داشت تا مردم به خوبی چهره خادمان فوتبال ایران را بشناسند.
رسانه طرفداری هرگز نه سهمی از فدراسیون فوتبال داشته و نه سهمی خواسته و مطالب یک سال و نیم گذشته این رسانه گواهی می دهد که طرفداری زمان ریاست مدیران قبلی فدراسیون نیز همین رویه انتقادی را داشته و هر جا احساس می کرده منافع فوتبال ایران بازیچه منافع شخصی شده، دست به افشاگری زده است. محض اطلاع خبر محکومیت فوتبال ایران در پرونده ویلموتس و خبر تخلف های دیگری که در فدراسیون های قبلی رخ داده بود همه و همه برای اولین بار از طریق رسانه طرفداری منتشر شد.
رسانه طرفداری نه پسرعمویش را در فدراسیون صاحب منصب کرده، نه واردات پوشاک تیم ملی را به شرکای تجاری خود سپرده و نه در تجهیزات کمک داور ویدیویی اصرار داشته رفیقش که طراح هایپر مارکت است، نقش پر رنگ داشته باشد، نه با تاجر زعفران و وارد کننده عطر و ادکلن به جلسه سفارت ایران رفته و نه با خرج فدراسیون مسافر لیتوانی بوده و دوستانش را هم به این سفر اروپایی برده و نه ملاقات و توافق با شرکت های مشکوک داشته است.
رسانه طرفداری همانگونه که به وقت موفقیت ها حامی فوتبال و ورزش ایران بوده، روشنگری و انتشار اخبار بدون سانسور ورزش ایران را وظیفه خود میداند و نه از نفرین رمال ها واهمه دارد و نه محتاج هدایا و... است.
ادعاهای مطرح شده در برنامه فوتبال برتر نیز یک به یک در طرفداری بررسی می شود.
از شوخی با مردم و جعل عنوان نماینده انحصاری محصولات آل اشپورت برای رابر دومان تا این ادعا که هیچ شرکتی حاضر به همکاری با فدراسیون فوتبال نشد و ناچار به همکاری با شرکت هنگ کنگی شدیم؛ نکند درستش این است که هیچ شرکتی حاضر نشد نمایندگی اش را به غلامرضا علیخانی بدهد غیر از شرکت هنگکنگی؟
تازهترین رسوایی فدراسیون فوتبال
دستور به سرمربی تیم ملی برای استفاده از پیراهن شماره ۷ مقابل سوریه بود {در غیاب علیرضا جهانبخش محروم}.
امیر اسکندری امر کرده بود ۷ حتماً باید بازی کند. به این ترتیب امید نورافکن که ۲۱ بود، هفت پوشید.
یعنی گلهای جهانبخش به سوریه و عراق و کره کار جادوگر کرجی بوده!
خندههای مستانه برای چیست؟ کجای مناسبات پرتنش ما با فیفا خندهدار است؟ خطر تعلیق، ضربالاجل ورود زنان یا پروندههای انضباطی؟
چه امتیازی از فیفا گرفتهاید که در آغوشش قهقهه میزنید؟
چه انبساط خاطری بین ایران و فیفاست؟ کدام تفاهم و قرارداد و همکاری مشترک را داریم که با دیدن اینفانتینو، مثل فرنگیکارها زیرِ کتف میزنید؟
التماس عکس از رئیس فیفا. افسوس بر ما که زمانی ریاست کنفدراسیون آسیا را در اختیار داشتیم اما اینک مثل نوجوانی که خواننده خالتور محبوبش را دیده، برای عکس یادگاری در آغوش رئیس فیفا پروبال میزنیم.