شمانیوز
شما نیوز

چگونه با بیماران کرونایی مواجه شویم؟

چگونه با بیماران کرونایی مواجه شویم؟

افرادی که با مبتلایان به ویروس کرونا در تماس بوده اند باید این مراحل را طی کنند.

 برای همه ما  اتفاق افتاده است که برخی از اطرافیانمان به کرونا مبتلا  شده اند یا علامت های بیماری در آن ها ظاهر شده است و متاسفانه به دلیل این که ما با این افراد در تماس بوده ایم باید اقدامات بهداشتی برای حفظ سلامت خود و دیگر اطرافیانمان داشته باشیم.  

در این مواقع باید افراد فورا علامت های خود را چک کنند.بیماری کووید-۱۹ در بیشتر مواقع دارای علائمی همچون تب، سرفه، تنگی‌نفس، اسهال، استفراغ، از دست‌دادن حس بویایی و چشایی، ضعف، خستگی، بدن‌ درد است،  پس  باید  افراد هرروز تب خود را چک کنند. افراد  باید به مدت  ۱۴ روز از آخرین روزی که فرد مبتلا را دیدند شروع به چک کردن علائم خود کنند.

اگر فرد مبتلا عضوی از خانواده باشد و با تعداد زیادی از افراد زندگی می‌کند، اعضا خانواده هم باید به مدت  ۱۴ روز خود را کاملا قرنطینه کنند. اگر  مدت ۱۴ روز بگذرد و  علامتی در ما ظاهر نشود، یعنی بیماری نیستیم  یا بدون علامت هستیم.

قرنطینه شدن افراد 

افراد بهتر است حداقل ۱۴ روز بعد از آخرین تماس با فرد مبتلا (درصورت امکان) در خانه بمانند و خصوصا از حضور در مکان‌های شلوغ اکیدا خودداری کنند.

اگر امکان در خانه ماندن (فقط به علت کار‌های ضروری) نیست:در محل کار، جدا از سایر همکاران باشند.حداقل دو متر فاصله را با دیگران حفظ کنند و حتما در محل کار، ماسک بزنند.

دادن تست ویروس کرونا 

تست آنتی‌بادی نیازی نیست و ننمی‌توان به نتیجه آن امیدوار بود و  این  به دلیل تغییر ماهیت ویروس است؛‌ تست مولکولی یا پی‌سی‌آر زمانی باید انجام شود که فرد  بالای ۶۰ سال سن داشته است  یا دارای بیماری زمینه ای باشد. این افراد تست مولکولی (نه آنتی‌بادی) بدهند تا درصورتی که مثبت شد، برای درمان زودتر با پزشک مشورت کنند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی