مراحل انتقال وجه از طریق"بام" بانک ملی
سامانه بام جدیدترین سامانه بانکداری الکترونیک بانک ملی ایران که از بهمن ماه سال گذشته راه اندازی شده است.
این سامانه جزء هوشمندترین سامانه های بانکی با کاربری بسیار آسان بوده و انواع خدمات بانکی از طریق آن قابل انجام است.
«بام» مخفف عبارت «بانک اول من» بوده و سامانه بانکداری اینترنتی بام به مفهوم ارائه خدمات بانکی از طریق اینترنت با واسطههای ایمن و بدون نیاز به حضور فیزیکی مشتریان میباشد. استفاده از بانکداری اینترنتی سبب صرفهجویی در هزینه و زمان، همچنین دسترسی به روش های متعدد جهت انجام عملیات بانکی مشتریان میشود. خدمات موجود در پرتال بانک ملی ایران(یا همان سامانه بانکداری اینترنتی بام) به صورت برنامههای کوچک و مستقل (برنامک) ارائه شدهاند که مشتریان با توجه به سطوح دسترسی خود میتوانند از برنامکهای موجود در آن استفاده نمایند. ضمناً هر کاربر از مجموعه برنامکهای در دسترس خود، میتواند آنهایی که کاربردیترند را به صفحه پیشخوان خدمات خود اضافه نماید و یا برنامکهای اضافی را از صفحه پیشخوان خود حذف کند.
به گزارش بنکر،سامانه بانکداری اینترنتی بام این امکان را برای مشتریان ایجاد کرده است تا به راحتی بتوانند مبلغ مورد نظر خود را در محیطی کاملا امن به حساب های دیگر انتقال دهند. مراحل انتقال وجه از طریق سامانه بام بانک ملی به شرح زیر است:
1. ابتدا شماره حساب مبدا را انتخاب کرده و سپس مبلغ انتقال را تایپ نمایید. 2. در ادامه، نام دریافتکننده پول را تایپ و یا از لیست مخاطبین انتخاب کنید. 3. سپس، شماره حساب یا شبای مقصد را درج نمایید. نوع انتقال اعم از داخلی، پایا و ساتنا با توجه به مبلغ واردشده و شماره مقصد، بهصورت خودکار مشخص میگردد. ضمناً محدودیتهای انتقال پول براساس قوانین بانک ملی و بانک مرکزی محاسبه میگردد. توجه داشته باشید درصورتیکه نام دریافتکننده پول را از لیست مخاطبین انتخاب کرده باشید، این فیلد به صورت اتوماتیک مقداردهی میشود. 4. در صورت تمایل، شناسه ارجاع و توضیحات را نیز درج نمائید. 5. با انتخاب دگمه «ثبت درخواست»، درخواست شما ثبت و منتظر تائید میشود. 6. در صورت انتخاب دگمه «انصراف»، برنامک انتقال پول بسته خواهد شد و شما به صفحه اصلی بازگردانده میشوید. 7. در صورت انتخاب گزینه «پاک کردن»، مقادیر تایپ شده پاک میشوند و شما میتوانید مجدداً اطلاعات جدید را درج نمایید. 8. اگر گزینه «ذخیره در دفترچه تماس» را تیک زده باشید، اطلاعات هر شماره حسابی که به آن انتقال وجه انجام میدهید، در دفترچه تماستان ذخیره میشود و در انتقالهای بعدی به صورت پیشفرض نمایش داده میشود. در صورت عدم تمایل به ذخیره شماره حساب، تیک جلوی عبارت «ذخیره در دفترچه تماس» را بردارید.