مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی:
خلاقیت و تفکر منجر به پویایی سازمان می شود
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: باید برای توسعه ایده های خلاقانه تلاش کنیم و اعتقاد ما این است که خلاقیت و تفکر منجر به پویایی سازمان می شود.
به گزارش شمانیوز ، دکتر سیدتقی نوربخش در مراسم اختتامیه همایش سراسری مدیران سازمان تأمین اجتماعی که با عنوان تأمین اجتماعی برنامه محور، پشتوانه اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال برگزار شد، گفت: مباحث طرح شده در این همایش و اظهار نظرهای شرکت کنندگان بیانگر رشد سازمانی و نشان دهنده ارتقاء عملکرد مدیران و کارکنان تأمین اجتماعی است.
دکتر نوربخش افزود: در سال ٩٦ با پیش بینی های صورت گرفته، منابع سازمان به نحو بهتری تجهیز خواهد شد و شرایط بهتری از سال ٩٥ خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه در طول ٨ سال دولت قبل شاهد فرآیند های تخریبی در سازمان تأمین اجتماعی بوده ایم، گفت: فرآیندهای تخریبی بسیار آسان انجام می شود اما بازسازی آنها به سادگی امکان پذیر نخواهد بود.
دکتر نوربخش ادامه داد: برای شناسایی مجدد جایگاه خدشه دار شده سازمان تأمین اجتماعی در این ٤ سال تلاش زیادی صورت گرفته و آینده روشنی پیش روی ما است و با گذر کردن از خاطرات تلخ گذشته اهداف عالیه سازمان را پیگیری می کنیم.
وی با بیان اینکه راهبرد اساسی ما اجرای برنامه ٥ ساله سازمان تأمین اجتماعی است، گفت: برنامه های سالیانه سازمان نیز از دل برنامه راهبردی استخراج می شود.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تأکید بر اینکه در ارزیابی حوزه های مختلف زیر مجموعه این سازمان تنها اهداف سازمانی مورد توجه است، اظهار داشت: در برخی از استانها در حوزه توسعه و به ویژه تجهیز مراکز درمانی به اندازه ٤٠ سال کار انجام شده و اینها قابل احصا است.
دکتر نوربخش گفت: خدمات درمانی ما در حال حاضر نسبت به سالهای قبل قابل مقایسه نیست در ٨ سال دولت قبل هیچ بیمارستانی افتتاح نشد ولی در این ٤ سال ٥ بیمارستان ساخته شد و ٥ بیمارستان نیز در حال ساخت است.
دکتر نوربخش با تأکید بر تفویض اختیار حداکثری در حوزه های مختلف و فراهم شدن امکان جابجایی و ارتقاء همکاران سازمان تأمین اجتماعی گفت: نیازمند تحول جدی در این حوزه هستیم و برای همکاران حوزه های مختلف کاری سازمان باید امکان ارتقاء را فراهم کنیم.
وی ادامه داد: اختیارات مدیریتی نباید متمرکز باشد و با تمرکز اختیارات کارها پیش نمی رود. سعی کرده ایم که این ادبیات را گسترش دهیم و در تمام ابعاد سازمان این موضوع را مورد توجه قرار دهیم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تأکید بر اینکه راه حل رفع مشکلات سازمان استفاده از فن آوری اطلاعات است، گفت: برای توسعه خدمات سازمان باید به نهضت IT توجه کنیم. در این حوزه کارهای بزرگی انجام شده اما بدون تردید با وضعیت مطلوب فاصله داریم و کار برای انجام دادن بسیار است.
معاون امور استانهای سازمان تأمین اجتماعی: بیمه اتباع خارجی در استانهایی که میزبان تعداد بیشتری از اتباع خارجی هستند با جدیت بیشتری پیگیری می شود
قائم موهبتی، معاون امور استانهای سازمان تأمین اجتماعی نیز در این همایش گفت: در هر دو کارگروه تخصصی برگزار شده در اولین روز همایش مدیران سازمان تأمین اجتماعی مهمترین مسائل فنی و اجرایی سازمان به بحث گذاشته شد و شرکت کنندگان در این کارگروهها نقطه نظرات خود را به خوبی و در فضایی مناسب ارائه کردند.
وی با بیان اینکه در معاونت امور استانها ٧٧ برنامه عملیاتی در دست اقدام است، گفت: علاوه بر این در حوزه فنی و مهندسی نیز بیش از ٤٠ پروژه در حال اجرا است.
موهبتی افزود: همه این پروژه ها دارای مدیر و برنامه زمان بندی معین هستند.
وی با اشاره به اعلام جشنواره خلاقیت در سازمان تأمین اجتماعی، گفت: برای اجرای این جشنواره کمیته ای تشکیل شده که مدیران سازمان در آن عضو هستند و امیدواریم با مشارکت همکاران سراسر کشور نتایج خوبی برای ارتقاء فعالیت سازمان شاهد باشیم.
موهبتی در ادامه بر لزوم گسترش فعالیت ها برای بیمه اتباع خارجی تأکید کرد و گفت: در استانهایی که میزبان تعداد بیشتری از اتباع خارجی هستند این موضوع با جدیت بیشتر و با هماهنگی سایر دستگاه های ذی ربط دنبال می شود.
معاون حقوقی و امور مجلس سازمان تأمین اجتماعی: تعامل و گفتگو با شرکای اجتماعی و نهاد ها و افراد اثرگذار در راستای مصالح بیمه شدگان انجام می شود
تاج الدین، معاون حقوقی و امور مجلس سازمان تأمین اجتماعی گفت: تعامل و گفتگو با شرکای اجتماعی و نهاد ها و افراد اثرگذار در شهرهای مختلف در راستای مصالح بیمه شدگان و ارائه خدمات مطلوب سازمان تأمین اجتماعی مورد توجه مدیران رده های مختلف سازمانی قرار دارد.
وی افزود: ارائه اطلاعات به نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، ائمه جمعه، فرمانداران و شخصیت های برجسته و اثرگذار در سراسر کشور بدون تردید در ارتقاء خدمات سازمان تأمین اجتماعی و رفع مشکلات و چالش های این سازمان موثر است.
تاج الدین افزود: در حوزه هایی که دارای چند نماینده در مجلس شورای اسلامی هستند بدون تردید نباید تفاوتی در بین نمایندگان مردم با هر گرایشی باشد و سازمان تأمین اجتماعی به دنبال فراهم شدن زمینه مناسب تر خدمت رسانی به تمامی مردم در سراسر کشور است و در این مسیر ارتباط با نمایندگان محترم مجلس، نمایندگان تشکل های کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی و سایر مقامات و مسئولین مورد توجه قرار می گیرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی: ترویج گفتمان تأمین اجتماعی و بیمه ای از مهمترین اهداف سازمان تأمین اجتماعی است
دکتر منصور اعتصامی، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی گفت: در حوزه فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی طی سال های اخیر با برنامه مدون و هماهنگ با سایر اجزای سازمان فعالیت ها و اقدامات موثر و هدفمندی در حال اجرا است.
اعتصامی ترویج گفتمان تأمین اجتماعی و بیمه ای را از مهمترین اهداف سازمان تأمین اجتماعی در حوزه فرهنگی برشمرد و گفت: در این راستا ترویج مفاهیم بیمه و تأمین اجتماعی در کتاب های درسی و همچنین ایجاد درس ها و رشته های دانشگاهی مرتبط با سازمان تأمین اجتماعی با جدیت پیگیری می شود.
وی تولید محصولات فرهنگی، کتاب ها فیلم های کوتاه و انیمیشن را از دیگر اقدامات حوزه فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی بر شمرد و گفت: فعالیت های حوزه فرهنگی و اجتماعی نقش روان ساز، تسهیل کننده و آگاهی دهنده در امور تخصصی سازمان تأمین اجتماعی دارد.
دکتر اعتصامی طرح کرامت رضوی و اعزام بازنشستگان به زیارت مشهد مقدس را نگین فعالیت های فرهنگی سازمان تأمین اجتماعی برشمرد و گفت: برای اجرای هرچه موفق تر این برنامه فرهنگی و معنوی، همکاری با آستان قدس رضوی مورد توجه قرار دارد و در سال جاری نیز امیدواریم به زودی برنامه اعزام بازنشستگان آغاز شود.
معاون اداری و مالی سازمان تأمین اجتماعی: طی سال های اخیر همواره برنامه و بودجه سالیانه سازمان قبل از شروع سال به تصویب مراجع قانونی رسیده است
رحیم اردلان، معاون اداری و مالی سازمان تأمین اجتماعی گفت: به منظور تحقق استراتژی مدیریتی برنامه محوری در سازمان تأمین اجتماعی طی سال های اخیر همواره برنامه و بودجه سالیانه سازمان قبل از شروع سال به تصویب مراجع قانونی رسیده است.
وی افزود: تدوین بودجه سال ٩٦ سازمان تأمین اجتماعی از ١٧ مهر سال ٩٥ آغاز شد و توانستیم قبل از پایان سال گذشته بودجه را در موعد مقرر جمع بندی و برای تصویب به هیأت مدیره و هیأت امنای سازمان تقدیم کنیم و ضوابط اجرایی بودجه نیز در بهترین زمان ممکن و در ابتدای سال به تمامی واحدهای سازمان ابلاغ شده است.
اردلان اظهار داشت: بودجه سال ٩٦ سازمان تأمین اجتماعی ٨٢ هزار و ٦٠٠ میلیارد تومان است که این مبلغ در واحدهای اجرایی سازمان تأمین اجتماعی وصول و هزینه می شود و سهم هر واحد در چگونگی وصول و همچنین هزینه کرد این بودجه مشخص است.
وی استخدام ٢٠٠٠ نفر نیروی انسانی جدید، گسترش سیستم های اتوماسیون در تمامی واحد های اجرایی سازمان و ارتقاء سیستم اطلاعات نیروی انسانی را از مهم ترین برنامه های حوزه اداری و مالی سازمان تأمین اجتماعی در سال ٩٦ برشمرد و گفت: با استفاده از سیستم های گزارش گیری مدیریتی در سال جاری نحوه وصول و هزینه کرد بودجه سازمان را رصد می کنیم و با تمهیدات اتخاذ شده انتظار داریم که مغایرتی با بودجه مصوب در واحد های اجرایی سازمان نداشته باشیم.
معاون فنی و درآمد سازمان تأمین اجتماعی: همه تلاش مدیران و کارکنان سازمان این است که خدمات مطلوبی را به جامعه تحت پوشش ارائه دهیم
محمدحسن زدا، معاون فنی و درآمد سازمان تأمین اجتماعی به بیان گزارش از گارگروه تخصصی بیمه ای پرداخت و گفت: برنامه عملیاتی حوزه فنی و درآمد سازمان تأمین اجتماعی دارای ٥٠ پروژه مشخص است که اهداف کلان این حوزه را در بر می گیرد و برای تحقق این برنامه ها نیز راهکارهای دقیق و علمی طراحی شده است.
وی بر لزوم اجرای دقیق برنامه های عملیاتی در تمامی استانها تأکید کرد و گفت: مدیران تأمین اجتماعی در تمامی استانها اجرای برنامه عملیاتی را با جدیت پیگیری کرده و جلساتی را با همکاران رده های مختلف در سراسر کشور به منظور انجام هرچه بهتر برنامه ها برگزار می کنند.
زدا بر پیگیری و پشتیبانی تمامی واحدهای سازمانی برای تحقق برنامه های عملیاتی تأکید کرد و افزود: هدف نهایی تمامی این برنامه ها تکریم و رضایت جامعه هدف سازمان یعنی بیمه شدگان، کارفرمایان و بازنشستگان است و همه تلاش مدیران کارکنان سازمان این است که خدمات مطلوبی را به جامعه تحت پوشش ارائه دهیم.
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی: ارتقاء کیفیت، استفاده از فن آوری اطلاعات و کنترل هزینه ها سه اولویت اصلی حوزه درمان تأمین اجتماعی است
دکتر محمدعلی همتی، معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: با تمهیدات اتخاذ شده تمامی پروژه های حوزه درمان سازمان تأمین اجتماعی مطابق با برنامه معین در حال اجرا و پیگیری است.
وی ارتقاء کیفیت، استفاده از فن آوری اطلاعات و کنترل هزینه ها را سه اولویت اصلی حوزه درمان تأمین اجتماعی برشمرد و افزود: در سال ٩٦ برای تعمیم نسخه الکترونیک به مراکز درمانی طرف قرارداد برنامه ریزی خواهیم کرد و اجرایی شدن این کار می تواند منجر به تحول اساسی در خدمات سازمان شود.
دکتر همتی راه اندازی هلدینگ بیمارستانی و تحول در اداره بیمارستانها با الگو برداری از بیمارستان میلاد را از دیگر برنامه های کلیدی حوزه درمان سازمان تأمین اجتماعی برشمرد و گفت: راه اندازی نظام ارجاع داخلی نیز از دیگر برنامه های بسیار مهم در حوزه درمان تأمین اجتماعی محسوب می شود.
مدیرکل دفتر راهبری سیستم ها: در سازمان تأمین اجتماعی به دنبال ایجاد بانک های دانشی هستیم
مهندس معیری، مدیرکل دفتر راهبری سیستم های سازمان تأمین اجتماعی گفت: در سازمان تأمین اجتماعی به دنبال ایجاد بانک های دانشی هستیم تا بتوانیم در انجام امور حداکثر استفاده را از فن آوری اطلاعات داشته باشیم.
وی ارتقاء امنیت سیستم ها را از رویکردهای اصلی سازمان تأمین اجتماعی عنوان کرد و افزود: با اعلام نهضت IT زمینه مناسب برای ارتقاء همه جانبه حوزه فن آوری اطلاعات سازمان فراهم شده است.
معیری راه اندازی مرکز CRM، اجرای برنامه نسخه الکترونیک و پروژه PACS را از اقدامات شاخص حوزه فن آوری اطلاعات سازمان تأمین اجتماعی در سال ٩٥ عنوان کرد و گفت: با تداوم اقدامات تشکیل پروند الکترونیک در بخش بیمه ای و دست یابی به IHE در بخش درمان از اهداف سازمان تأمین اجتماعی است که با استفاده از تمامی ظرفیت ها دنبال می شود.
در پایان این همایش دو روزه موافقت نامه برنامه و بودجه سال ٩٦ ادارات کل و مدیریت درمان تأمین اجتماعی سراسر کشور به مدیران بیمه ای و درمانی استانها ارائه شد.
همچنین در این همایش سه نفر از مدیران بیمه ای و سه نفر از مدیران درمانی تأمین اجتماعی استانها به عنوان مدیران استانی برتر معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند. در این رابطه جعفر سمساری، مدیر کل تأمین اجتماعی آذربایجانشرقی؛ مقصود مقدمی کیا، مدیرکل آذربایجانغربی؛ مسعود علیاری، مدیرکل زنجان؛ دکتر داود علی محمدی، مدیر درمان قم؛ دکتر امین بهاروند، مدیر درمان لرستان و دکتر هوشنگ فولادی مدیر درمان کردستان مورد تقدیر قرار گرفتند.
منبع: اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی