رپرتاژ اگهی//
روش های مختلف جوانسازی پوست در سراسر دنیا
همه ی ما زیبایی و جوانی را دوست داریم و در راه رسیدن به این مهم روش های درمانی متفاوتی وجود دارد که ما در ادامه ی این مقاله به برخی از آن ها اشاره می نماییم.
همه ی ما زیبایی و جوانی را دوست داریم و در راه رسیدن به این مهم روش های درمانی متفاوتی وجود دارد که ما در ادامه ی این مقاله به برخی از آن ها اشاره می نماییم.
تزریق پرکننده های پوستی یا فیلرها (Dermal Fillers)
پرکننده های پوستی یا تزریق فیلر به هدف ترمیم نقصها یا چین و چروک های صورت استفاده میشوند. پرکننده ها انواع مختلفی دارند:
تزریق ژل
انواع مختلفی از پرکنندهها وجود دارد که به صورت ژل تزریق میشوند (مثل ژل لب). در زیر انواع ژلهای تزریقی را برای تزریق ژل می بینید:
ژل کلسیم هیدروکسیل آپاتیت: به طور طبیعی در بافت استخوانی بدن انسان یافت می شود. در از بین بردن چین و چروک های بین ابرو ها و اطراف چشم ها و همچنین پر کردن گونه کاربرد دارد.
ژل اسید هیالورونیک: برای از بین بردن چین و چروک های بین ابرو ها، اطراف چشم، اطراف لب ها و دهان، جای جوش و آکنه و ترمیم زخم ها و آسیب های پوستی از این ماده استفاده می شود.
ژل پلی آلکیلیمید: در افزایش حجم لب ها، درمان چروک ها و خطوط عمیق و از بین بردن برخی مواردی که در اثر پیری رخ می دهد موثر است.
ژل پلی لاکتیک اسید: با عنوان محرک نیز شناخته می شود چراکه که تزریق این اسید منجر به تحریک و افزایش تولید کلاژن توسط خود بدن می شود. پلی لاکتیک اسید ترکیبی غیر سمی است که برای افزایش حجم لب ها و پر کردن خطوطی که در اثر لبخند در اطراف لب ها ایجاد شده اند استفاده می شود.
لیفت نخ صورت
لیفت نخ صورت و بدن جز روشهای زیبایی است که به شکلهای مختلف انجام میشود. مردان و زنان زیادی در سراسر جهان به دنبال انجام لیفت برای جوانسازی هستند. لیفت روشی برای بالاکشیدن پوست و ازبینبردن چین وچروکها و افتادگیها است. برخی روشهای آن غیر جراحی و کم تهاجمی بوده و برخی دیگر نیاز به جراحی، بیهوشی و برشهای عمیق دارد.
لیفت با ۵ روش اصلی انجام می شود
لیفت با نخ
لیفت با بوتاکس
لیفت با ژل
لیفت با تزریق چربی
لیفت با جراحی
لیفت برای کل بدن انجام میگیرد. مهمترین کاربرد لیفت برای لیفت صورت و گردن است. لیفت پیشانی و ابرو، لیفت گونه، لیفت شقیقه، لیفت بینی، لیفت سینه، لیفت چشم،لیفت مژه، لیفت ران و بازو و لیفت باسن از پرمراجعه ترین لیفت ها هستند. البته که برخی افراد از تزریق بوتاکس نیز برای بالاتر کشیده شده افتادگی های پوستشان استفاده می نمایند.
چرا لیزر بهترین روش حذف موهای زائد بدن می باشد؟
در حقیقت هنگامی که موضوع برداشتن موهای صورت و بدن به میان میآید، روشهای مختلفی برای این کار وجود دارد. شما میتوانید همه این روشها را امتحان کنید اما در نهایت پس از چند روز موها دوباره رشد خواهند کرد و معمولاً با خارش و گاهی زخم همراه هستند. پرتوی لیزر با دقتی که دارد بر روی سلولهای رنگدانه مو تمرکز میکند و آنها را از یکدیگر تشخیص میدهد. هنگامی که ملانین در مو شناسایی میشود و مورد هدف قرار میگیرد، لیزر موهای زائد تمام ساقه و ریشه مو را میسوزاند.
لیزر موهای زائد چگونه عمل می کند؟
لیزر در واقع پرتوهای نور تکفام شده هستند که روی طول موج دلخواه ما برای مقاصد خاص تنظیم می شوند و بنا به نیاز ما می توانند اثرات متعددی در ناحیه مورد نظر داشته باشند. ریشه موجود در هر تار مو رنگ دانه ای به نام ملانین دارد که هنگام رویش مو فعال شده و همه بدنه تار مو را به رنگ تیره (سیاه، قهوه ای روشن و تیره یا بلوند) در می آورد. لیزر موهای زائد روی ملانین های موجود در ریشه مو متمرکز شده و روی آن ناحیه اثر می کند و نهایتا منجر به نابود شدن ریشه مو می گردد.
بنابراین هرچه موی فرد تیره تر و ضخیم تر باشد لیزر اثر بهتری بر روی آن خواهد داشت. از طرفی به علت وجود ملانین در خود پوست، روشن بودن پوست باعث می شود لیزر بر روی خود پوست اثر نکرده و منجر به سوختگی پوست نشود، لذا افراد با پوست های روشن و موی ضخیم و تیره بهترین کاندید لیزر موهای زائد می باشند.
موهای زائد عموما در این سه مرحله هستند:
- 1. آناژن (مرحله رشد) :
طی آن مو دارای حداکثر ضخامت و رنگ است، در این مرحله اشعه لیزر بیشترین اثر تخریبی را بر روی فولیکول مو دارد.
- 2. کاتاژن (مرحله توقف رشد) :
ضخامت فولیکول رشد یافته کاهش می یابد و از پیاز مو که وظیفه تغذیه رسانی دارد جدا می شود.
- 3. تلوژن (مرحله استراحت ) :
دراین مرحله تمام فعالیتهای رشد متوقف می شود، در نواحی مختلف بدن این دوره تفاوت دارد، مرحله تلوژن در موی سر به مدت 100 روز و در نواحی دیگر بدن تا 6 ماه طول می کشد
علت جلسات متعدد لیزر
موهایی که رشد می کنند همگی به طور همزمان در یک فاز قرار ندارند. در یک جلسه لیزر ممکن است برخی از ریشه های مو در فاز آناژن باشند و برخی در فاز کاتاژن و تلوژن. به همین علت تنها با یک یا دو جلسه نمی توان از لیزر موهای زائد نتیجه کامل و قطعی گرفت و باید تا زمان مشخصی که تمامی ریشه ها تحت تاثیر اشعه قرار بگیرند جلسات لیزر به طور مرتب و با فاصله معین تکمیل شوند
تعداد جلسات لیزر
معمولا تعداد جلسات لیزر موهای زائد بین 6 تا 8 جلسه می باشد و فاصله زمانی بین آن ها بین 40 تا 45 روز است. در بعضی موارد و نواحی خاص ممکن است تعداد جلسات بیشتری نیاز باشد. برای مثال ناحیه بیکینی به دلیل رطوبت مداومی که دارد دیرتر از بقیه نواحی بدن نسبت به لیزر نتیجه نهایی را نشان میدهد. برای اینکه فولیکول موها در هر جلسه کاملا تحت اشعه لیزر قرار بگیرند به هیچ عنوان نباید ریشه مو از پوست خارج شده باشد به همین علت در حین دوران درمان برای اصلاح ناحیه ای که لیزر شده است، فقط از ژیلت استفاده کنید.
تاثیر خدمات سئو در افزایش مراجعین کلینیک ها
در حال حاضر در سراسر دنیا شرکت ها ، کلینیک ها و ... برای معرفی هر چه بیشتر خود از seo سایت بهره می گیرند تا به این طریق مخاطبانشان آن ها را بشناسند و مراجعینشان افزایش یابد. چرا که به این طریق می توانند در بین نرقبایشان بهترین نتیجه ی گوگل را از آن خود نمایند.
مطلب فوق رپرتاژ اگهی می باشد و شمانیوز هیچ مسئولیتی ندارد.