شمانیوز
شما نیوز

مدیر آینده‌پژوهی بانک پارسیان تشریح کرد:

اقدامات ۱۰ حوزه استراتژیک بانک پارسیان در توسعه اجتماعی و اقتصادی

اقدامات ۱۰ حوزه استراتژیک بانک پارسیان در توسعه اجتماعی و اقتصادی

مهدی فراهانی مدیر آینده‌پژوهی بانک پارسیان با تأکید بر نقش کلیدی بانک پارسیان در هدایت منابع به سمت بخش‌های مولد اقتصادی و حمایت از تولید داخلی، به تلاش‌های مستمر این بانک برای کاهش چالش‌های اقتصادی و بهبود وضعیت معیشتی مردم اشاره کرد.

بانک پارسیان با توجه به شرایط اقتصادی پیچیده و چالش‌های روزافزون کشور، با رویکردی استراتژیک و آینده‌نگر در حوزه‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی نقش مؤثری ایفا کرده است. مدیر آینده‌پژوهی این بانک، در یک گفت‌وگوی تفصیلی به تشریح دستاوردهای بانک پارسیان در ۱۰ حوزه استراتژیک پرداخت و حمایت از تولید داخلی، توسعه اشتغال در مناطق محروم، مشارکت در پروژه‌های زیرساختی بزرگ و ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه برای اقشار مختلف جامعه را ازجمله این دستاوردها برشمرد.

فراهانی با اشاره به تدوین کتابچه‌ای با عنوان “عملکرد پارسیان در ۱۰ حوزه استراتژیک”، بر اهمیت این اقدامات در بهبود وضعیت معیشتی مردم و توانمندسازی اقتصادی تأکید کرد.

توسعه اشتغال در مناطق محروم

مهدی فراهانی با اشاره به اقدامات گسترده این بانک در ایجاد فرصت‌های شغلی در مناطق روستایی و محروم کشور، گفت: با همکاری بنیاد برکت و صندوق قرض‌الحسنه بانک پارسیان، توانستیم گام‌های مؤثری در اشتغال‌زایی اجتماع‌محور برداریم. در این راستا می‌توان به تخصیص بیش از ۱۰۰,۰۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه برای اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در مناطق محروم اشاره کرد.

بانک پارسیان، پیشگام در محرومیت‌زدایی و ارتقای عدالت اجتماعی

دکتر فراهانی در ادامه به اقدامات ارزشمند این بانک در حوزه محرومیت‌زدایی و کمک به تحقق عدالت اجتماعی اشاره و تصریح کرد: در این راستا از مهم‌ترین دستاوردهای بانک پارسیان می‌توان به مشارکت در طرح انتقال آب خلیج‌فارس به کویر مرکزی ایران و پروژه‌های آب‌شیرین‌کن، طرح آب‌رسانی به شهرها و روستاها و مناطق محروم در قالب ۲۱ طرح در ۱۴ استان و گازرسانی به مناطق روستایی نقش اشاره کرد.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های بانک در حمایت از اقشار کم‌درآمد، گفت: بانک پارسیان تاکنون توانسته است با اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به مبلغ ۲۱۹,۱۳۵ میلیارد ریال، گام‌های مؤثری در این راستا بردارد.

به گفته مهدی فراهانی، یکی دیگر از اقدامات برجسته بانک، مشارکت در طرح‌های حمایتی مسکن بوده است. در این حوزه می‌توان به پرداخت بیش از ۱۱ هزار فقره تسهیلات کمک ودیعه مسکن اشاره نمود.

پارسیان؛ پیشرو در حمایت از امنیت غذا، دارو و تولید داخلی

دکتر فراهانی در ادامه به دستاوردهای استراتژیک این بانک در حوزه تأمین امنیت غذا و دارو اشاره و تصریح کرد: بانک پارسیان در عاملیت واردات دارو، تجهیزات پزشکی و کالاهای اساسی، مشارکت در طرح‌های کلیدی شرکت‌های داروسازی باهدف خودکفایی در صنعت دارویی کشور نقش برجسته‌ای داشته است. همچنین وی به نقش کلیدی بانک در حمایت از تولید داخلی باهدف ایجاد ثبات در اقتصاد ملی اشاره کرد.

مشارکت در طرح‌ها و پروژه‌های بزرگ نیروگاهی و پتروشیمی

مدیر آینده‌پژوهی بانک پارسیان همچنین به مشارکت بانک در پروژه‌های بزرگ در حوزه انرژی اشاره کرد و اظهار داشت: بانک پارسیان با پذیرش عاملیت تأمین مالی طرح احداث نیروگاه سیکل ترکیبی آبادان نقش مؤثری در توسعه زیرساخت‌های انرژی کشور داشته است، بطوریکه در طرح احداث مجتمع‌های پتروشیمی گامی بلند در تأمین منابع مالی این حوزه برداشته است. بانک پارسیان همواره در مسیر حمایت از تولید داخلی، توسعه زیرساخت‌ها و تأمین نیازهای اساسی جامعه گام برداشته و در آینده نیز این مسیر را باقدرت ادامه خواهد داد.

فراهانی در راستای حمایت بانک از صنعت نساجی گفت: اعطای تسهیلات برای احداث کارخانه تولید پارچه چادر مشکی، یکی دیگر از اقدامات کلیدی بانک پارسیان در توسعه صنایع داخلی و پاسخ به نیازهای اجتماعی بوده است.

دستاوردهای بانک پارسیان در سرمایه‌گذاری‌های مؤثر

وی به موفقیت‌های قابل‌توجه در سرمایه‌گذاری و توسعه کارآفرینی اشاره کرد و گفت: بانک پارسیان در مشارکت‌های زیربنایی نقش بسزایی ایفا کرده است. ازجمله این موارد می‌توان به نوسازی ناوگان حمل‌ونقل هوایی کشور، اعطای تسهیلات و یا سرمایه‌گذاری در طرح‌های فولادسازی، استخراج معادن و … اشاره کرد.

توسعه صادرات و صیانت از منابع ملی

دکتر فراهانی در ادامه، توسعه صادرات و پروژه‌های نفت و گاز را به‌عنوان محورهای اصلی فعالیت بانک معرفی کرد و افزود: بانک پارسیان در طرح‌های اکتشاف و استخراج نفت از میادین مشترک فازهای ۱۱ تا ۲۴ پارس جنوبی و خطوط لوله انتقال گاز (سراسری ۶، ۹ و ۱۱) نقش استراتژیکی داشته است. مشارکت در احداث کارخانه محصولات پلیمری از دیگر دستاوردهای این بانک بوده است.

وی همچنین با اشاره به نقش بانک در مدیریت وجوه ارزی شرکت‌های صادرات‌محور، اظهار داشت: بانک پارسیان با ارائه خدمات مدیریت وجوه ارزی و تسهیل در دریافت و پرداخت حواله‌های ارزی مشتریان صادرات‌محور، کمک شایانی در مدیریت این حوزه داشته است.

حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط (SME)

فراهانی با تأکید بر اهمیت بنگاه‌های کوچک و متوسط در اقتصاد، گفت: بانک پارسیان در راستای حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط، با اعطای تسهیلات و صدور ضمانت‌نامه تأثیر چشمگیری در تقویت اقتصاد درون‌زا و توانمندسازی بنگاه‌های کوچک و متوسط داشته است.

توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیر آینده‌پژوهی بانک پارسیان، در خصوص توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار داشت: بانک پارسیان در این حوزه گام‌های مؤثری برداشته که در سال‌های اخیر منجر به تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان (از طریق اعطای تسهیلات و ایجاد تعهدات) به ارزش ۴۵۹,۴۷۵ میلیارد ریال شده است.

اصلاح و تقویت عملکرد مالی و اعتباری و جلوگیری از تعطیلی بنگاه‌های اقتصادی

وی در خصوص اقدامات بانک پارسیان برای اصلاح و تقویت عملکرد مالی و اعتباری گفت: در سال گذشته برنامه‌های متعددی در این حوزه با جدیت دنبال شد و به ثمر نشست. ازجمله این اقدامات می‌توان به فروش شرکت اپال کانی پارس به ارزش ۶۶۶,۰۰۰ میلیارد ریال در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۳ مبنی بر”جهش تولید با مشارکت مردم ” و همچنین خروج از بنگاه‌داری اشاره کرد.

وی افزود: همچنین، این بانک در قالب طرح ویژه، با بخشودگی جرائم تأخیر بنگاه‌های اقتصادی با آزادسازی منابع راکد باعث شد این منابع مجدداً در چرخه تولید به کار گرفته شود. به‌علاوه، اقدامات لازم برای تعیین تکلیف ابر بدهکار بانک باهدف مبارزه با مفاسد اقتصادی و بانکی انجام گرفت تا کیفیت دارایی‌های بانک نیز بهبود یابد.

دکتر فراهانی تأکید کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده توسط تیم مدیریتی و مجموعه بانک پارسیان، تاکنون از تعطیلی بنگاه‌های اقتصادی بسیاری جلوگیری به‌عمل‌آمده است.

فعالیت‌های مبتنی بر مسئولیت‌های اجتماعی

دکتر فراهانی افزود: در زمینه کمک‌های اجتماعی، بانک در آزادسازی و امرارمعاش خانواده زندانیان، ساخت مدرسه و مراکز بهداشتی در مناطق محروم، کمک‌های نقدی و غیر نقدی به مناطق زلزله‌زده و … مشارکت داشته است.

سهم بانک پارسیان در اشتغال کشور

وی در پایان تأکید کرد: اقدامات بانک در حوزه‌های مختلف اقتصادی منجر به ایجاد ۵۴,۵۶۴ فرصت شغلی طی سال ۱۴۰۲ شده است. بهره‌گیری از سیستم جامع احراز هویت غیرحضوری اشتغال برکت، روند اجرای طرح‌ها را تسریع و شفافیت بیشتری به فرآیندهای اجرایی بخشیده است. تلاش ما بر این است که با بهره‌گیری از این رویکردها، زمینه‌های رشد اقتصادی و افزایش اشتغال در مناطق محروم و روستایی را بیش‌ازپیش تقویت کنیم.

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین