داستان جالب ازدواج شهید فخری زاده + عکس
شهید محسن فخری زاده این روزها به یکی از سوژههای مهم خبری چه درایران وچه در دنیا تبدیل شده است.اما این شخصیت بزرگ و دانشمند بزرگ ایرانی و خانوادهاش چه کسانی هستند؟
شهید محسن فخریزاده یکم فروردین سال ۱۳۴۰ به دنیا آمد. او معاون وزیر دفاع ایران و سردار سپاه بود. محسن فخری زاده در حالی که ریاست سازمان پژوهشهای نوین دفاعی را برعهده داشت،در ۷ آذر ۱۳۹۹ به طرز ناجوانمردانهای هدف ترور قرار گرفت و به شهادت رسید.
شهید محسن فخریزاده یکی از پنج شخصیت ایرانی بود که نامش در فهرست ۵۰۰ نفره قدرتمندترین افراد جهان که از سوی نشریه آمریکایی فارن پالیسی منتشر شد به چشم میخورد. اما نکته قابل توجه اینجاست که در قطعنامه۱۷۴۷ شورای امنیت که در ۲۴ مارس ۲۰۰۷، علیه فعالیتهای هستهای جمهوری اسلامی ایران تصویب شد، نام وی جزو افراد تحریم شده قرار داده شد.
وی دارای تحصیلات کارشناسی ارشد مهندسی هسته ای بود. از ابتدای روی کار آمدن جمهوری اسلامی و تشکیل سپاه به عضویت سپاه در آمد و درجه نظامی سرتیپ پاسدار را داشت.
با تشکیل واحد تحقیقات ویژه اتمی (تیم ۳۲) در سال ۱۹۸۳ در مرکز تحقیقات سپاه پاسداران ، فخری زاده از همان ابتدای تشکیل در این مرکز فعالیت خود را شروع کرد.
محسن فخری زاده از سال ۱۹۹۲ به عنوان عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه امام حسین سپاه، امکانات این دانشگاه را در جهت تحقیقات هسته ای بکار گرفت و سپس رییس دانشگاه صنعتی مالک اشتر شد. او رییس سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) بود.
نام فخریزاده تحت عنوان دانشمند ارشد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و رئیس پیشین مرکز تحقیقاتی فیزیک (PHRC) در تاریخ ۲۴ مارس ۲۰۰۷ میلادی، در فهرست تحریم شدگان ایران توسط شورای امنیت سازمان ملل قرار گرفت.
محسن فخریزاده تنها دانشمند هستهای ایرانی است که بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی نام او را مستقیما در شو تبلیغاتی سال گذشته خود به زبان آورد و مدعی شد روی برنامه تسلیحاتی اتمی کار میکرده است.
خانواده شهید فخری زاده
تا قبل از اینکه محسن فخری زاده به شهادت برسد اطلاعات زیادی از خانواده وی در دسترس نبود. اما بعد از شهادت این بزرگوار اطلاعاتی از خانواده محترم وی منتشر شد.
همسر محسن فخری زاده خانم صدیقه قاسمی است ،او فرزند نعمت اله و متولد شهر بهشهر است.حاصل ازدواج شهید فخری زاده حامد، مهدی و هانی فخری زاده مهابادی هستند.
ماجرای ترور شهید فخری زاده
پس از ترور شهید فخری زاده ،روایتهای زیادی از نحوه به شهادت رساندن وی منتشر شد تا اینکه فرزند بزرگتر شهید بزرگوار جزئیات کاملی از نحوه شهادت پدرش را بیان کرد.
مهدی، فرزند بزرگتر محسن فخری زاده در گفتگو با برنامه خبری بیست و سی گفت که در اتومبیلی که پدرش ترور شده، مادر او نیز حضور داشته اما هیچ گلولهای به سمت وی شلیک نشده است. اگرچه حامد، فرزند دیگر تأکید میکند که به سبب انفجار، چند ترکش به مادرش نیز اصابت کرده است.
در ادامه مهدی فخری زاده به نقل از مادرش میگوید که کسی را در صحنه ترور و درگیری ندیده است. همچنین او مسئله ترور پدرش را برنامه ۲۰ ساله ناکام از سوی موساد عنوان کرد و گفت که آنها برای اجرای این ترور برنامه همهجانبهای را ترتیب داده بودند.
از سوی دیگر حامد، فرزند دیگر محسن فخری زاده گفت که پدرش نزدیک به ۲۱ سال با خطر ترور مواجه بوده است. بهطوریکه تیم حفاظتی بارها از محسن فخری زاده خواسته تا دست کم یک ماه از خانه خارج نشود. او افزود: «در روزی که پدرش ترور شد، تیم حفاظتی از او خواستند تا امروز از خانه خارج نشویم. اما محسن فخری زاده از تیم حفاظتی تمکین نمیکند.»
حامد فخریزاده بهعنوان نخستین فرد از خانواده که به محل ترور رسیده گفت که از نظر او پدرش در هلیکوپتر و پیش از رسیدن به بیمارستان، درگذشته بود. این در حالی است که پیشتر اعلام شده بود که فخری زاده در بیمارستان بقیهالله و پس از ناکامی تلاش برای احیای او، فوت کرده است.
فعالیت اقتصادی خانواده شهید فخری زاده
پس از شهادت فخری زاده رسانه های بیگانه نوک پیکان اتهامات خود را به سوی خانواده این شهید بزرگوار گرفتند.این درحالی است که فرزندان شهید فخری زاده در گفت وگویی با برنامه بی تعارف به گزارشگر این برنامه گفتند: ما به توصیه پدرمان که 20 سال پیش به ما کرده بود وارد کار دولتی نشدیم .
آنها در ادامه اظهاراتشان گفتند: ما شرکتی برای خودمان داریم اما رسانه های بیگانه اعلام کرده بودند که ما صاحب شرکت و هلدینگ هستیم که دروغ است. مردم می توانند تحقیق کنند تا متوجه دروغ بودن این ماجرا شوند.
پشت پرده دختر بی حجاب شهید فخری زاده در کانادا
پس از ترور ناجوانمردانه دکتر محسن فخری زاده که منجر به شهادت این دانشمند هستهای شد، بلافاصله رسانههای معاند و کاربران ضدانقلاب هجمهای را علیه این خانواده شهید به راه انداختند.
به تازگی عدهای با انتشار تصویر از یک دختر بیحجاب، مدعی شدند این دختر همان نوه محسن فخریزاده است که بر سر پیکر دانشمند هستهای حاضر شده است.
اما پس از این موضوع، صاحب اصلی تصویر که شباهت اسمی با شهید فخریزاده در گفتوگویی اعلام کرد که وی ساکن کانادا است و سالها است که در ایران حضور ندارد و او فردی که در مراسم وداع با شهید حضور داشته نبوده است.
همسر شهید فخری زاده و حاشیه یک خبر
خبرگزاری فارس نوشت: در مصاحبه تلویزیونی همسر شهید محسن فخریزاده دانشمند هستهای کشورمان، صدایی در پس زمینه وجود داشت که در بعضی موارد همسر شهید جملات آن فرد را تکرار میکرد.
پس از این مصاحبه شبکه خبر با همسر شهید، موجی توسط رسانههای ضدانقلاب و کاربران در فضای مجازی به راه افتاد که این جملات را خبرنگار تلویزیون به وی القا میکند!
هرچند که تفاوت صدای خبرنگار با شخصی که صدایش در زمینه فیلم میآید قابل تفکیک است اما برای اطلاع بیشتر سراغ محمدعلی قیومی، خبرنگار شبکه خبر رفتیم. وی با تکذیب این ادعای منتشر شده در رسانههای ضدانقلاب، گفت: به هیچ وجه چنین موضوعی صحت ندارد و در آن لحظه با توجه به حال روحی همسر شهید که ناشی از حضور در صحنه ترور بود، جملاتی که از قبل خودشان آماده کرده بود را پسر وی به مادرش یادآوری میکرد.
منبع: رکنا