گزارش متفاوت کیهان درباره سردار سلیمانی
یکی از مهمترین برکاتی که حاج قاسم عزیز و یاران سپاهی و بسیجی و ارتشیاش برای ایرانیان داشته و دارند و در این روزها کمتر به آن توجه شده ایجاد فضایی امن و آرام برای انجام فعالیتهای اقتصادی است.
به گزارش خبرنگار شمانیوز و به نقل از برترین ها: یکی از مهمترین برکاتی که حاج قاسم عزیز و یاران سپاهی و بسیجی و ارتشیاش برای ایرانیان داشته و دارند و در این روزها کمتر به آن توجه شده ایجاد فضایی امن و آرام برای انجام فعالیتهای اقتصادی است.
اگر امروز اقتصاد کشور علیرغم تمامی تحریمها همچنان سرپا ایستاده و مسئولین دولتی آمارهای متعددی از رونق نسبی تولید در صنایع گوناگون از جمله خودروسازی و توربینسازی و نیز خودکفایی در محصولات استراتژیک اعم از گندم و برنج و... میدهند همه اینها یقینا مدیون رشادت و فداکاری حاج قاسم و یاران جبهه مقاومت اوست. اصلا قصد غلو نداریم ولی رشد 300هزار واحدی یکی دو سال اخیر شاخص بورس (به معنای ویترین اقتصادی کشور) قطعا نتیجه ایستادگی چند ساله شهید سلیمانی و دوستان مجاهد او در عرصه مقاومت است.
البته نقش حاج قاسم در اقتصاد فقط به ایجاد امنیت برای کشور و تهدیدزدایی در این زمینه محدود نمیشود بلکه اثرات اقدام بزرگ او در مقابله با داعش، منجر به رشد چند برابری تجارت ایران با کشورهایی نظیر عراق و سوریه و افغانستان و... شد. در همین زمینه چندی پیش اعلام شد که حجم مبادلات تجاری ایران و عراق در سال97، نزدیک به ۱۰ برابر تجارت ایران با کل کشورهای اروپایی بود یعنی اروپاییها با وجود تمام وعدههای اقتصادی که در قالب برجام به ایران دادند کمتر از یک دهم عراق به همکاری اقتصادی با ما پرداختند اما عراق بیش از 9 میلیارد دلار واردات کالا و خدمات از ایران طی 11 ماه سال 97 داشت یا طبق گفته دبیر ستاد مشترک اقتصادی ایران و سوریه، روابط اقتصادی ما با سوریه در پنج ماه ابتدایی سال جاری بیش از ۲۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافت.
همچنین بازار بکر سوریه خصوصا در مرحله بازسازی، شرایط ایدهآلی برای رونقبخشی به واحدهای تولیدی ایجاد کرده است. خاصه اینکه مشوقهای جذابی از سوی مقامات سوری برای این سرمایهگذاری اندیشیده شده است ازجمله اینکه طبق گفته «دیاب» رئیس سازمان سرمایهگذاری سوریه، برای پروژههای سرمایهگذاری تا 50 درصد تخفیف مالیاتی در نظر گرفته میشود یا اینکه هر سرمایهگذار میتواند ظرف یک هفته مجوزهای لازم را برای آغاز یک فعالیت کسب کند.
همانطور که ملاحظه میشود شرایط برای سرمایهگذاری سودآور در سوریه و به تبع آن رونقبخشی به واحدهای تولیدی کشورمان آنهم در سال رونق تولید کاملا فراهم است. بهطور مثال فرض کنید اگر قرار باشد شرکتهای ایرانی کار بازسازی فقط یک شهر از شهرهای سوریه را انجام دهند چه حجمی از تولیدات فولادی، مصالح ساختمانی، سیمان و... تولید و روانه این کشور خواهد شد که با این وصف یقینا چرخهای تولیدی کارخانههای داخلی که تاکنون به جهت رکود شدید با کندی میچرخید از شتاب لازم برخوردار خواهد شد. همچنین با توجه به اینکه طبق قوانین سوریه یک سرمایهگذار خارجی میتواند ۱۰ درصد از نیروی کار مورد نیاز برای پروژهاش را با خودش به این کشور ببرد قطعاً برای تعداد قابل ملاحظهای از مهندسان جوان و کارگران و... اشتغالزایی میشود.