آیا شهادت «حاج قاسم» صحت دارد؟
سردار رمضان شریف در پاسخ به ادعای رسانههای صهیونیستی درباره شهادت سردار سلیمانی در دمشق گفت: نقل این خبر، آمال و آرزوهای این رسانههای معاند است که در قالب اطلاعرسانی به افکار عمومی ارائه میشود.
به دنبال انتشار خبری در العربیه و برخی رسانههای صهیوینیستی از جمله سایت صهیونیستی «آروتز شوا»، مبنی بر شهادت سردار قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس در انفجار تروریستی روز چهارشنبه دفتر سازمان امنیت ملی سوریه، سردار رمضان شریف، مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران طی گفتوگویی اختصاصی با خبرگزاری آنا به این ادعای رسانههای صهیونیستی پاسخ داد.
سردار رمضان شریف درباره این خبر به آنا گفت: «این جمله، جمله مناسبی است برای پاسخ به این رسانهها که به تازگی میبینیم، برخی از رسانههای معاند با نظام مقدس جمهوری اسلامی و صاحبان آنها، آمال و آرزوهای خود را در قالب خبر به نقل از منابع متفاوت نقل میکنند».
وی در ادامه تصریح کرد: نقل این خبر هم از جمله این آمال و آرزوهای این رسانههای معاند است که در قالب اطلاعرسانی به افکار عمومی ارائه میشود.
مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران تأکید کرد: برخی از رسانههای امروزی متأسفانه به جای انجام کار رسانهای و حرفهای، آمال و آرزوهای خود را در قالب اخبار تهیه و منتشر میکنند.
سردار سلیمانی در بهمن ماه سال 89 به عنوان چهاردهمین سرلشکر جمهوری اسلامی ایران، از سوی فرمانده معظم کل قوا به درجه سرلشکری رسید.
چهارشنبه هفته گذشته در پی وقوع یک انفجار تروریستی در مقر امنیت ملی سوریه، وزیر دفاع و برخی از مقامات امنیتی این کشور کشته شدند.
البته چندی پیش، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به تهدید ترور از سوی مقامات آمریکایی گفته بود: این تهدید نیست، کمک به شوقی است، برای فرزند دورافتاده از مادر، هزاران نفر در شوق شهادت اشک میریزند. در پاسخ به افرادی که گمان میکنند با تهدیدها رعب بر ما حاکم میشود، میگویم خداوندا شهادت در راه خودت را به دست دشمنان دینت، نصیب من بگردان.
سرلشکر پاسدار قاسم سلیمانی در سال ۷۶ به عنوان فرمانده سپاه قدس منصوب شد. وی از فرماندهان ارشد سپاه در دوران جنگ تحمیلی به شمار میرود و در دوران دفاع مقدس فرماندهی لشکر ۴۱ ثار الله را بر عهده داشت.