علی ملاقلیپور کارگردان کتونی زرنگی عذرخواهی کرد
علی ملاقلیپور، کارگردان سینما و تلویزیون که پخش سریال «کتونی زرنگی» او از شبکه سه، دیشب در آخرین لحظات متوقف شد، در متنی اینستاگرامی، بابت حرفهایش در فضای مجازی، عذرخواهی کرد.
به گزارش خبرنگار شمانیوز و به نقل از خبرانلاین: پخش سریال کمدی «کتونی زرنگی» به کارگردانی علی ملاقلیپور، دیشب (۱۱ بهمن) در آخرین لحظات از شبکه سه متوقف شد و اینک خبر میرسد این مجموعه تلویزیونی برای همیشه توقیف شده است.
صبح امروز پس از آنکه قائممقام شبکه سه سیما اعلام کرد به دلیل خطای فاحش کارگردان، این شبکه تصمیم به توقف پخش سریال «کتونی زرنگی» گرفته است، علی ملاقلیپور در پستی اینستاگرامی، بابت حرفهایش در فضای مجازی، عذرخواهی کرد.
این کارگردان جوان نوشت: «از دیشب، حوالی پخش سریال کتونی زرنگی برخی کامنتها و بحثهای فضای مجازی که گاهی در فضای احساسی رقم میخورد در برخی فضاها دست به دست شده و جوری وانمود شده که گویی بنده با انقلاب اسلامی تضاد دارم ! سابقه مستندسازی بنده نشان میدهد که مدافع جریان انقلاب اسلامی و امام خمینی هستم آن هم به واسطه سالها مطالعات تاریخی سیاسی که علاقه همیشگی بنده است و بارها کتب مختلف در این باب را در صفحه شخصی به علاقهمندان به تاریخ و سیاست و انقلاب اسلامی معرفی کردم . البته نکات و انتقادات و اختلاف سلیقههای شخصی هم در أین موارد دارم اما اینها باعث نمیشود که هیچگاه در مقابل اسلام بایستم . گاهی جدلهای درون انقلاب اسلامی نباید باعث شود دچار دوگانگی شویم. میدانم برخی کامنتها و مطالب بنده تند بوده و باعث ناراحتی طرفداران رهبری شده است که قصد کدورت نداشتم و از این بابت عذر خواهی میکنم. البته اینقدر توان تشخیص دارم که رخت چرکها را جلوی غریبهها نشویم و با تمام اعتقادات خاص و انتقاداتم بارها در مناظرههای سیاسی شکل گرفته پس از مستند جنجالی راه طی شده که با افراد نهضت آزادی داشتم از آقای خامنهای در مقابل جریانهای کمونیست و لیبرال دفاع کردم که گواه این حرف مناظرههای بنده در دانشگاه شریف و دانشکده پرستاری شهید بهشتی و جشنواره عمار هست.
اگر در خانه بحثی شد و صدایم بیرون رفت دلیل بر این نیست که من بیرون خانه ایستادهام.
عکس از روز مصاحبه و گفتگو با احمد احمد مبارز سیاسی دوران انقلاب اسلامی ، دغدغهای دائمی که مدام درگیر شناخت مطالعه تاریخ سیاسی و شفاهیام کرده اما مطمئنا همه نتایج یکسان نیست و اختلاف سلیقه بدیهی است.»