شمانیوز
شما نیوز

مدیر مرکز مهندسی و ساخت دکل های حفاری جهاد دانشگاهی کشور خبر داد:

ارزش 1هزار میلیارد ریالی قراردادهای همکاری جهاد دانشگاهی با شرکت ملی حفاری ایران

ارزش 1هزار میلیارد ریالی قراردادهای همکاری جهاد دانشگاهی با شرکت ملی حفاری ایران

از ابتدای همکاری این نهاد با شرکت ملی حفاری ایران تاکنون نسبت به عقد و اجرای قراردادهای همکاری به مبلغ افزون بر یک هزار میلیارد ریال مبادرت شده است.

به گزارش خبرنگار شمانیوز و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران: مجتبی انوری در حاشیه آیین افتتاح دستگاه حفاری ۷۲ فتح در ناحیه صنعتی اهواز با اشاره به همکاری دوجانبه میان جهاد دانشگاهی و شرکت ملی حفاری افزود: ساخت سه دستگاه حفاری سنگین خشکی از همکاری ها میان این دو مجموعه به شمار می آید.

وی اظهار کرد: در این ارتباط  مراحل ساخت دستگاه حفاری نخست تحت عنوان ۷۱ فتح در شهریور ماه سال ۱۳۹۱ انجام و این دکل در مدار عملیات قرار گرفت و دستگاه حفاری ۷۲ فتح به عنوان دومین دکل با حضور وزیر محترم نفت و مدیران ارشد شرکت ملی نفت ایران و حفاری و رئیس جهاد دانشگاهی افتتاح شد.

انوری گفت: این درحالی است که دستگاه حفاری ۷۳ فتح نیز در مراحل ساخت بخش هایی از تجهیزات در کارگاه جهاد دانشگاهی در اهواز قرار دارد و بر اساس پیش بینی صورت گرفته در سال ۹۹ شاهد پیوستن آن به ناوگان شرکت ملی حفاری خواهیم بود.

مدیر مرکز مهندسی و ساخت دکل های حفاری جهاد دانشگاهی  درباره مشخصات فنی دکل ۷۲ فتح توضیح داد: این دستگاه دارای دو هزار اسب بخار قدرت و ۱۵۰ فوت ارتفاع است و توان حفاری تا عمق بیش از شش هزار متر را دارد.

وی افزود: این دکل مجهز به چهار دستگاه ژنراتور و سه دستگاه پمپ سیال است و همانند دستگاه حفاری ۷۱ فتح در ردیف دستگاه های روزآمد حفاری خشکی محسوب می شود.

انوری، صرفه جویی حاصل از ساخت این دکل در داخل کشور را نسبت به خرید خارجی مشابه ۴۵ درصد عنوان و اظهار کرد: دستیابی به دانش فنی طراحی و ساخت دستگاه حفاری خشکی دو هزار اسب بخار از دستاوردهای ساخت این دکل ها است.

مدیر مرکز مهندسی و ساخت دکل های حفاری جهاد دانشگاهی، هدف گذاری فناورانه در پروژه حفاری ۱۰ حلقه چاه جهت ساخت دکل حفاری خشکی با برند ایرانی، ارتقاء سطح تکنولوژی تجهیزات براساس فناوری روز و مورد تایید مصرف کننده از طریق انجام تحقیقات کاربردی و طراحی و ساخت سیستم برق و کنترل (SCR) دکل های حفاری را بخشی دیگری از زمینه های همکاری با شرکت ملی حفاری برشمرد.

وی دستیابی به دانش ایرانی برای طراحی و ساخت دکل های حفاری خشکی، توانمندی شرکت های ایرانی برای تامین تجهیزات و ماشین های دوار دکل های حفاری مورد نیاز کشور و ایجاد خودباوری و غرور ملی و ایجاد اشتغال برای ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۵۰ نفر غیر مستقیم را حاصل تعامل میان جهاد دانشگاهی و شرکت ملی حفاری ایران در راستای هم افزایی فیمابین عنوان کرد.

انوری با اشاره به اینکه همکاری میان این دو مجموعه از سال ۱۳۸۰ و با مشارکت در ارتقاء  دستگاه های حفاری مکانیکی موسوم به قدر به دستگاه های حفاری نیمه برقی نصر شکل گرفت، گفت: ساخت دستگاه لوله مغزی سیار و هم اینک ساخت لوله ارتجاعی این تجهیز، طراحی و ساخت موتور درون چاهی و تجهیز MWD برای عملیات حفاری افقی و جهت دار، ساخت سازه دکل حفاری و بازرسی و صادر کردن شناسنامه برای قطعات فنی شرکت ملی حفاری از شمار دیگر موارد کاری دیگری است  که بخشی اجرا شده و بخش دیگری در مراحل اجرا قرار دارد.

مدیر مرکز مهندسی و ساخت دکل های حفاری جهاد دانشگاهی یادآور شد: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد عمومی غیر دولتی در زمان حاضر ۴۰ واحد در کشور دارد و با ۶ دانشگاه و هفت پژوهشکده همکاری می کند.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین