رییس هیات عامل ایمیدرو در بازدید از طرح فولاد سازی شادگان مطرح کرد؛
تشکیل کمیته سه جانبه برای تسریع در راه اندازی بخش فولاد سازی شادگان
رییس هیات عامل ایمیدرو گفت: برای رفع چالش های راه اندازی طرح فولاد سازی شادگان، کمیته سه جانبه ای بین شرکت های ملی فولاد، فولاد خوزستان و فولاد شادگان تشکیل شود.
به گزارش شمانیوز به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، غریب پور که در جلسه ای با حضور مدیران عامل شرکت های ملی فولاد، فولاد خوزستان، فولاد شادگان همراه با ناصری نژاد نماینده مردم شادگان در مجلس و فرماندار شهر سخن می گفت، تصریح کرد: این جلسات به صورت هفتگی با محوریت شرکت ملی فولاد برگزار شود تا «تمدید ال سی» و «تامین ماشین ریخته گری»، به عنوان دو مسأله اساسی طرح برطرف شود.
رییس هیات عامل ایمیدرو تصریح کرد: تمدید ال سی از جمله وظایف بخش دولتی است که تلاش می شود این چالش برطرف شود.
وی ادامه داد: برای تامین ماشین ریخته گری، می توان (به عنوان طرح جایگزین) از ماشین دوم ریخته گری فولاد قاینات استفاده کرد.
همکاری فولاد خوزستان
وی با اشاره به همکاری های فولاد خوزستان در تامین مالی پروژه گفت: این شرکت از سال گذشته ۱۶۰ میلیارد تومان وارد طرح کرده است و طبق هماهنگی به عمل آمده این تامین مالی ادامه خواهد یافت.
غریب پور تاکید کرد: فولاد خوزستان، تزریق منابع مالی را تا مشخص شدن تمدید ال سی ادامه دهد به صورتی که اگر ال سی هم تمدید نشد، سهم فولاد خوزستان در این طرح افزایش یابد.
رییس هیات عامل یادآور شد: شرکت فولاد خوزستان خدمات شایسته ای را در سیل نوروز سال قبل و همچنین تامین اقلام بهداشتی برای مبارزه با ویروس کرونا ارایه داده است.
غریب پور اظهار داشت: سهم دولت (سهام عدالت) در این طرح ۳۵درصد است اما در نظر داریم در قالب اصل ۴۴ قانون اساسی این میزان سهم را هم در آینده واگذار کنیم.
وی پیشرفت کلی بخش فولاد سازی را ۵۲.۶ درصد اعلام کرد و اظهار داشت: اگرچه میزان پیشرفت از سال ۹۸ و به ویژه از ابتدای امسال قابل ملاحظه بوده اما نیاز است که وضعیت کنونی پیشرفت با همکاری این سه شرکت ارتقا یابد.
رییس هیات عامل ایمیدرو همچنین گفت: با هدف تقویت سیاست کلان دولت در بومی سازی، همکاری با سازمان فنی و حرفه ای و واحدهای صنعتی شهرستان هماهنگی های لازم به عمل آید.
اشتغال زایی در شهرستان شادگان
غریب پور درباره اشتغال طرح گفت: پیش بینی شده ۳۳۰ نفر به طور مستقیم در زمان بهره برداری شغل ایجاد شود در صورتی که رقم اشتغال غیر مستقیم تا ۶ برابر این عدد خواهد رسید.
وی با تاکید بر جذب نیرو از محل شهرستان اظهار داشت: در راستای سیاست های کلان دولت و وزارت صنعت معدن و تجارت، تاکید داریم که نیازهای طرح تا حد امکان از شهرستان شادگان تامین شود. به گفته غریب پور، این امر به وضعیت اقتصادی و اشتغال منطقه کمک می کند.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت همچنین با ابراز رضایت خرسندی از اقدامات فولاد شادگان در حوزه مسوولیت اجتماعی گفت: کمک به تجهیز بیمارستان شهر و مدارس این منطقه از جمله اقدامات انجام شده توسط شرکت فولاد شادگان است که جای تقدیر دارد.
وی تصریح کرد: ارتباط مدام با مقامات شهرستان و نمایندگان مردم منطقه در شهرستان، یکی از روش های اثربخش برای رفع مشکلات محلی است.
غریب پور درباره مسایل زیست محیطی طرح گفت: رعایت اصول و استانداردهای محیط زیست همواره از جمله اولویت هابی ایمیدرو است و مورد تاکید قرار دارد.
وی همچنین با تشکر از نماینده مردم شادگان در مجلس و مقامات محلی در پشتیبانی از احداث پروژه, خواستار ادامه همکاری ها تا راه اندازی این طرح فولاد سازی شد.
حجت الاسلام مجید ناصری نژاد نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی در سخنانی با تاکید بر اهمیت حوزه مسوولیت اجتماعی، در عین حال خواهان برطرف شدن مشکلات مربوط امور زیرساختی و مسایل زیست محیطی با همکاری این شرکت و مقامات منطقه شد.
وی توسعه اشتغال در شهرستان و بهره گیری از نیروهای بومی را از نیازهای اصلی این شهرستان دانست.
مدیر عامل فولاد خوزستان: با همراهی مقامات استان مشکلات حل می شود
علی محمدی مدیر عامل فولاد خوزستان نیز اظهار داشت: به رغم تمامی مشکلات موجود از جمله تحریم و هزینه ها، در حال اجرای طرح و همچنین برطرف کردن مشکلات شادگان هستیم.
وی تاکید کرد: تنها با همراهی مقامات محلی و نماینده مردم در مجلس قادریم که مشکلات منطقه را برطرف کنیم.
محمدی با تاکید بر اینکه اولویت ما تامین نیروی انسانی از شهرستان است، گفت: در صورتی که چالش های طرح به موقع برطرف شود، طرح تا پایان سال ۱۴۰۰ راه اندازی خواهد شد.
امیر حسین نادری مدیر عامل شرکت ملی فولاد با تاکید براینکه موضوعات این طرح تنها به تمدید ال سی محدود نمی شود بلکه توسعه آن در رقابت با فولاد
خوزستان نیز مطرح است، گفت: به رغم برخی چالش هی داخلی و بین المللی، تلاش ها برای تمدید ال سی در جریان است.
فولاد شادگان دارای دو بخش احیای مستقیم و فولاد سازی است که کارخانه احیای مستقیم در سال ۹۶ با تکنولوژی ایرانی پرد راه اندازی شد. بخش فولاد سازی نیز در حال اجرا است.