شمانیوز
شما نیوز

مهراوه شریفی‌نیا

حرف‌های متفاوت مهراوه شریفی‌نیا درباره پدرش | پدرم من را تحقیر کرد

حرف‌های متفاوت مهراوه شریفی‌نیا درباره پدرش  |  پدرم من را تحقیر کرد

مهراوه شریفی‌نیا بازیگر سینما و تلویزیون و فرزند محمدرضا شریفی‌نیا و آزیتا حاجیان، اخیرا با صحبت‌های متفاوتی که در مورد پدرش داشت، مورد توجه بسیاری قرار گرفت.

مهراوه شریفی نیا دختر محمدرضا شریفی نیا و آزیتا حاجیان است. مهراوه شریفی نیا از کودکی کار خود را در بازیگری آغاز کرده است. مهراوه شریفی نیا متولد 29 فروردین 1360 در تهران است. مهراوه شریفی نیا خواهر ملیکا شریفی نیا است.مهراوه شریفی‌نیا بازیگر شناخته‌شده سینما، تئاتر و تلویزیون کشورمان است که در مصاحبه‌ای که اخیرا انجام داده، ورود حرفه‌ای به بازیگری و کودکی سختش را روایت می‌کند. 

مهراوه شریفی نیا

مهراوه شریفی‌نیا بازیگر نقش اصلی سریال کیمیا گفت: فعالیت جدی من از سال ۱۳۸۵ با سریال ساعت شنی شروع شد، یعنی تا قبلش استمرار وجود نداشت، هر از گاهی پیشنهاد جالبی اگر بود، اگر آدم ویژه‌ای بود، می‌رفتم تست می‌دادم؛ سال ۱۳۸۵ بهرام بهرامیان به من پیشنهاد کار در ساعت شنی را داد.

من آن سال پایان‌نامه داشتم و روزی ۶ ساعت پیانو می‌زدم و می‌گفتم اگه بروم سرکار چه کنم. آقای بهرامیان دوست خانوادگی ما بودند و دوست داشتند که همکاری کنیم. متن و نقش خیلی خوب بودند و جزو معدود متن‌های درخشان تلویزیون.

ضربه آخر را هم بابا زد و با من صحبت کرد و گفت تکلیف خودت را روشن کن، اگر نمی‌روی سر این کار دور بازیگری را خط بکش، می‌خواهی برو موسیقی بخوان، می‌خواهی از ایران برو یا می‌خواهی معلم پیانو شو.

این جور مواقع بابا از سیستم تحقیر هم استفاده می‌کند و می‌گوید چکار داری می‌کنی در زندگیت و...، این نقش فوق‌العاده است اگر این را از دست بدهی به نظرم به بازیگری جدی فکر نمی‌کنی. منم تکلیف را مشخص کردم، مهشید نقش زیبایی بود، آن چیزی که من یاد گرفتم این بود که تو به عنوان یک بازیگر سرمایه‌ات رنج و غصه‌های زندگیت هستند.

مهراوه شریفی نیا

من برخلاف تصور خیلی‌ها کودکی سختی داشتم که واردش نمی‌شوم ولی این کودکی سخت خیلی به من کمک کرد برای خیلی چیزها، به تو ناخودآگاه عمق می‌دهد و رنجی که تحمل کردی به تو کمک می‌کند بهتر دیگران را درک کنی و وقتی درک بهتر دیگران را داری نقش‌ها را بهتر می‌توانی درک کنی و ادبیات، ادبیات به تو این امکان را می‌دهد که آدم‌های دیگه را ببینی و حق بدهی، قضاوتشون نکنی، بفهمی و خودت بتوانی زندگی را بسازی، دوستی من و هر کسی با ادبیات باعث میشه تخیل قوی داشته باشی و این به شدت روی بازیگری تاثیر می‌گذاره.

محمدرضا شریفی نیا‌: محمدرضا شریفی نیا در 25 خرداد ماه 1334 در خاتون آباد از روستاهای نزدیک خوراسگان در اصفهان متولد شد. شریفی نیا برای اولین بار با بازی در نقش بسیار کوتاهی (استاد دانشگاه) در فیلم پری (داریوش مهرجویی، 1373) دیده شد.

آزیتا حاجیان: آزیتا حاجیان متولد 21 دی 1336در ملایر و بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون میباشد، حاجیان لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشکده هنرهای دراماتیکِ دانشگاه هنر است.

ملیکا شریفی نیا : ملیکا شریفی نیا متولد 21 آبان 1365 در تهران و بازیگراست.و علاوه بر بازیگری، هنرآموختهٔ رشتهٔ گرافیک بوده و در زمینه های گرافیک، عکاسی، تصویرسازی کتاب و ساخت آثار حجمی بطور جدی فعالیت می کند. او بازی در سینما را از سال 1370 با فیلمی به نام «اوینار» به کارگردانی «شهرام اسدی» شروع کرد.

مهراوه یک پرسپولیسی دو آتیشه است، بانوی پرسپولیسی که در جنگ زرگری و کر ی خانی با استقلالی ها همیشه پیشتاز بوده و هر استقلالی جرات کل کل با او را ندارد. مهراوه در فضای مجازی هم از فعالان جنبش سایبری سرخ علیه آبی هاست.

مهراوه شریفی نیا

دنیای بازیگری مهراوه شریفی نیا

مهراوه شریفی نیا در 8 سالگی و با بازی در فیلم سینمایی دزد عروسک ها و درکنار مادرش آزیتا حاجیان وارد عرصه بازیگری شد. دزد عروسک ها فیلمی به کارگردانی محمدرضا هنرمند و بازیگری اکبر عبدی، آزیتا حاجیان و مهراوه شریفی نیا ساخته سال 1368 است.

تجربه بازیگری مهراوه شریفی نیا:

مهراوه شریفی نیا در فیلم "زیر پوست شهر" رخشان بنی اعتماد، نقش دوست باران کوثری را بازی کرد.... مهراوه شریفی نیا همان دختر عاصی که به خاطر آزار برادرش از خانه فرار کرد و... شاید این اولین حضور جدی مهراوه به عنوان بازیگر حرفه ای به شمار رود... بعد از این فیلم مهراوه شریفی نیا در دو فیلم سینمایی دیگر به نام های دختری به نام تندر و به من نگاه کن (1381-شهرام اسدی) بازی کرد... اما بدون شک اوج بازی مهراوه شریفی نیا در سریال زیبای ساعت شنی است. بازی کاملا احساسی و به دور از کلیشه هایی که در بیش تر مواقع در سریال ها و فیلم های سینمایی شاهد آن هستیم...

مهراوه شریفی نیا

فیلم های سینمایی مهراوه شریفی نیا:

۱۳۶۸- دزد عروسک‌ ها – به کارگردانی محمد رضا هنرمند

۱۳۷۸- زیر پوست شهر – به کارگردانی رخشان بنی اعتماد

۱۳۷۹- دختری به نام تندر – به کارگردانی حمیدرضا آشتیانی پور

۱۳۷۹- به من نگاه کن – به کارگردانی شهرام اسدی

۱۳۸۷- کابوس – به کارگردانی سیروس مقدم

۱۸۷-  اخراجی‌ ها ۲ – به کارگردانی مسعود ده نمکی

۱۳۸۷- اگر باران ببارد – به کارگردانی روح‌ الله حجازی

۱۳۸۹- یه عاشقانه ساده – به کارگردانی سامان مقدم

۱۳۸۹- یک سطر واقعیت – به کارگردانی علی وزیریان

۱۳۹۰- قصه ها – به کارگردانی رخشان بنی اعتماد

۱۳۹۱- قصه عشق پدرم – به کارگردانی محمدرضا ورزی

 ۱۳۹۵- پرسه در حوالی من- غزاله سلطانی 

۱۳۹۶- درخونگاه- سیاوش اسعدی   

۱۳۹۷- مدیترانه - هادی حاجتمند     

۱۳۹۷- پیاده - شکوفا کریمی     

۱۳۹۸- گورکن- کاظم ملایی 

سریال های مهراوه شریفی نیا:

۱۳۷۱ –  قافله این عمر – به کارگردانی مجید بهشتی

۱۳۷۴- ۱۳۷۰ – امام علی (ع) – به کارگردانی داوود میرباقری

۱۳۷۴- شبحی در تاریکی – به کارگردانی محسن شاه‌محمدی

۱۳۷۸- قصه‌ های رودخانه سیاکیا – به کارگردانی کمال تبریزی

۱۳۸۶- ساعت شنی – به کارگردانی بهرام بهرامیان

۱۳۸۷- روز حسرت – به کارگردانی سیروس مقدم

۱۳۸۸- آشپزباشی – به کارگردانی محمدرضا هنرمند

۱۳۸۹- قلب یخی – به کارگردانی محمدحسین لطیفی

۱۳۹۱- خداحافظ  بچه – به کارگردانی منوچهر هادی

۱۳۹۴ – کیمیا - به کارگردانی جواد افشار

۱۳۹۴ – معمای شاه - با کارگردانی محمدرضا ورزی

۱۳۹۷- برسر دو راهی- بهرنگ توفیقی

١٣٩٨- دل (مجموعه نمایش خانگی)- منوچهر هادی

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی