![شمانیوز](/images/logo_header.png)
وضعیت تـرانزیت ریلـی از بنـدر شهیـد رجـایی متحول میشـود/
تعـداد واگنها بـرای جابهجایی کالا به ۲۰۰واگن در روز افـزایش مییابد
![تعـداد واگنها بـرای جابهجایی کالا به ۲۰۰واگن در روز افـزایش مییابد](https://cdn.shomanews.com/thumbnail/NzBIsvlSytLP/LJuSk844dp1AauVSDARFxRb6ffggCGJL67wyjfnjEZ_cWuPrLgvpmTVqrncImmUVo5jYO4Xsn00oTdAI5-CYEiGxXXrpEmbg77egj_C4LwVJO24QMKgeEdbmtLapAx_602E-Nka2IabtBt-Hc43kmQ,,/%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86+%D8%A8%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AF%DB%8C.jpg)
مدیرعامل شرکت راهآهن ایران با اشاره به اینکه بندر شهید رجایی به عنوان یک بندر ریلپایه بیشترین حجم حمل و نقل دریایی اعم از صادرات، واردات و ترانزیت را برعهده دارد، بر ضرورت بهرهگیری از ظرفیت سامانههای هوشمند برای تخلیه کالا در بنادر استان هرمزگان تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان بنادرودریانوردی؛ «جبار علیذاکری» در بازدید از بندر شهید رجایی به اهمیت افزایش سهم ریل-بندر اشاره کرد و اظهار کرد: بندر شهید رجایی یکی از مهمترین بنادر کشور و به طور قطع مطالعات خوبی در سالهای گذشته در راستای توسعه این بندر صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه بندر شهید رجایی به عنوان یک بندر ریلپایه بیشترین حجم حمل و نقل دریایی اعم از صادرات، واردات و ترانزیت را برعهده دارد، گفت: این بازدید میدانی نیز در راستای تحقق اهداف و پیگیری اقدامات مشترک توسط راهآهن و سازمان بنادر و دریانوردی انجام شده است.
مدیرعامل راهآهن کشور در خصوص برنامههای این شرکت برای افزایش سهم ریل- بندر به تعامل و هماهنگی مثبت راهآهن و سازمان بنادر و دریانوردی اشاره کرد و افزود: درحال حاضر انتقال بار از جاده به راهآهن به جهت افزایش ایمنی جادهای در داخل کشور و همین طور افزایش ظرفیت ترانزیت بار از طریق کریدور شمال - جنوب انجام میشود.
ذاکری گفت: در راستای افزایش ظرفیت راهآهن برای تخلیه و بارگیری کالا در بنادر و همچنین اثرگذاری افزایش ترانزیت و جابهجایی کالا در بنادر روند افزایش جابهجایی بار از طریق راهآهن جزو تکالیف برنامه هفتم قرار گرفته است.
وی بر لزوم توجه بیشتر به طرح کریدور شمال- جنوب تاکید کرد و ادامه داد: برای ارسال ۲۵ درصد کالاهای وارداتی از طریق ریل به سراسر کشور وزارت راهوشهرسازی باید برنامهریزی دقیقی داشته باشد.
وی در بخش دیگری بهرهگیری از ظرفیت سامانههای هوشمند، انتقال دادهها بین بندر و راهآهن به عنوان اهداف برنامه هفتم توسعه و یکی از برنامههای جدی راهآهن در سال آینده اشاره کرد و ادامه داد: سیاست ما در راه آهن عبور از روشهای سنتی به سمت روشهای نوین و سیستمی برای افزایش بهرهوری و ایمنی است.
مدیرعامل شرکت راهآهن ایران با بیان اینکه تا یکماه آینده شاهد تحول خوبی در حوزه ترانزیت این مواد معدنی به خصوص گوگرد خواهیم بود، یادآور شد: در سه ماهه اخیر وضعیت تخلیه و ترانزیت گوگرد از طریق بندر شهید رجایی سرعت خوبی گرفته و تا یکماه آینده شاهد تحول خوبی در حوزه ترانزیت این مواد معدنی خواهیم بود.
ذاکری اضافه کرد: در این بخش که یکی از برنامههای مدون سال ۱۴۰۴ است به احتمال زیاد تعداد واگنها که در حال حاضر 100 واگن در روز است به ۲۰۰ واگن در روز افزایش مییابد و این مهم نویدبخش افزایش ترانزیت بار در کشور خواهد بود.