مدیرعامل بانک مهر ایران خبر داد:
رشد ۳۵ درصدی برنامه عملیاتی و هدفگذاری ۴۲۰ همت پرداخت تسهیلات قرضالحسنه تا پایان ۱۴۰۳
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران، سید سعید شمسینژاد، در نشست خبری امروز (۳ مهر ۱۴۰۳) با خبرنگاران، به رشد ۳۵ درصدی برنامه عملیاتی این بانک اشاره کرد و از هدفگذاری پرداخت ۴۲۰ همت تسهیلات قرض الحسنه تا پایان سال جاری خبر داد.
به گزارش شمانیوز ، سید سعید شمسینژاد، مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران، در نشست خبری امروز (۳ مهر ۱۴۰۳) به تشریح برنامههای این بانک برای افزایش تسهیلات قرض الحسنه و رشد منابع پرداخت.
وی در این نشست با بیان اینکه "مدیون خون شهدا هستیم"، درباره عملکرد بانک در سال جاری، گفت: آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳ با همت و تلاش کارکنان بانک، منجر به رشد ۳۵ درصدی در برنامه عملیاتی ما شده است. هدفگذاری برای پایان سال جاری، دستیابی به ۴۲۰ همت تسهیلات قرض الحسنه است. این عدد، عدد بسیار خوبی است و فکر میکنم از این عدد هم فراتر خواهیم رفت.
وی درخصوص رشد منابع این بانک، اظهار داشت: در شش ماهه ابتدایی سال جاری، ۱۸۰ همت تسهیلات پرداخت کردیم که این عدد در شش ماهه سال گذشته ۸۰ همت بوده است. پیشبینی میکنیم در سال ۱۴۰۳ بیش از ۳۲۰ همت تسهیلات پرداخت کنیم که معادل دو و نیم میلیون فقره تسهیلات خواهد بود.
شمسینژاد با اشاره به اینکه در سال گذشته یک میلیون و ۷۱۷ هزار فقره وام داده شده بود، افزود: امسال قصد داریم تقریباً دو و نیم میلیون فقره فقط در شش ماهه اول پرداخت کنیم و هدف ما این است که تا پایان سال بیش از ۴.۵ میلیون فقره فقط قرض الحسنه داشته باشیم.
وی همچنین به تسهیلات تکلیفی اشاره کرد و گفت: مجموع ۳۱ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در قالب ۱۵۶۱۶ فقره وام در نیمه ابتدایی امسال پرداخت شده است. در خصوص سایر تسهیلات تکلیفی برای اشتغال و مشاغل خانگی نیز در شش ماهه ابتدایی امسال ۱۶ هزار میلیارد ریال معادل ۱۵۲۶۸ فقره تسهیلات پرداخت شده است.
مدیرعامل بانک مهر ایران، اضافه کرد: برنامه ما در سال جاری توسعه کسب و کار است و این رویکرد را به جد پیگیری میکنیم. ما از چند ماه گذشته در خراسان جنوبی به کشاورزان وامهایی برای نصب پنلهای خورشیدی و نیروگاههای ۵۰ مگاواتی برای چاههای آب ارائه کردهایم. این وامها بهگونهای طراحی شدهاند که با پرداخت ۶۰۰ میلیون تومان قرض الحسنه و ۶۰۰ میلیون تومان آورده خود کشاورزان، بهراحتی قابل اجرا باشند.
وی همچنین به آغاز فروش تراکتورهای کوچک با وام قرض الحسنه در تبریز اشاره کرد و گفت: تفاهمنامهای با شرکت تراکتورسازی ایران بستهایم تا کشاورزان بتوانند با وام قرض الحسنه وسایل و ادوات کشاورزی خود را خریداری کنند. با توجه به همکاری که با سازمان راهداری برای کمک به رانندگان آغاز کردیم با ارائه وامهای قرض الحسنه، میتوانیم در خرید تجهیزات و لوازم مورد نیاز رانندگان حمایت کنیم.
مدیرعامل بانک مهر ایران در ادامه بیان کرد: برای زائرینی که به کشورهای همسایه میروند، مدلی طراحی میکنیم تا نیاز به کشف نقدینگی در جامعه ما کاهش یابد. سال گذشته در حوزه بیمه عمر و سرمایهگذاری بیش از ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات داشتیم و این وامهای خرد و قرض الحسنه به عنوان محرکی در توسعه اقتصادی ما عمل کرده است.
شمسینژاد در پایان خاطرنشان کرد: بانک در تلاش است تا با توسعه محصولات بیمه و تسهیلات خرد، به رونق اقتصادی کشور کمک کند. ما مصمم هستیم در راستای حمایت از معیشت مردم و توسعه کسب و کارها گامهای موثری برداریم.