شمانیوز
شما نیوز

آیفون | خرید آیفون

(ویدئو) خرید آیفون دست دوم خطرناکه

(ویدئو) خرید آیفون دست دوم خطرناکه

خرید گوشی دست دوم همیشه یکی از معضلات مردم بوده و با اینکه یکی از بزرگ‌ترین بازارهای معاملاتی در دنیا را دارد، اما مشکلات زیادی در خرید و فروش گوشی های دست دوم و کارکرده وجود دارد.

به گزارش شمانیوز: خرید گوشی دست دوم همیشه یکی از معضلات مردم بوده و با اینکه یکی از بزرگ‌ترین بازارهای معاملاتی در دنیا را دارد، اما مشکلات زیادی در خرید و فروش گوشی های دست دوم و کارکرده وجود دارد. گوشی های آیفون نقش بزرگی در این بازار دارند و آیفون کارکرده دست دوم های زیادی روزانه خرید و فروش می‌شوند. با اینکه گوشی های آیفون به دلیل داشتن کیفیت ساخت بسیار بالا، افت قیمت کمی پیدا می‌کنند، اما باز هم مشکلات زیادی در خرید و فروش آیفون دست دوم وجود دارد و باید نکات مهمی را در هنگام خرید آیفون کار کرده در نظر داشته باشید تا خرید موفقی انجام دهید. در ادامه نکاتی که هنگام خرید ایفون دسته دوم باید بدانید را ذکر می‌کنیم، همراه ما باشید.

 

 

 

خرید گوشی دست دوم همیشه یکی از معضلات مردم بوده و با اینکه یکی از بزرگ‌ترین بازارهای معاملاتی در دنیا را دارد، اما مشکلات زیادی در خرید و فروش گوشی های دست دوم و کارکرده وجود دارد. گوشی های آیفون نقش بزرگی در این بازار دارند و آیفون کارکرده دست دوم های زیادی روزانه خرید و فروش می‌شوند. با اینکه گوشی های آیفون به دلیل داشتن کیفیت ساخت بسیار بالا، افت قیمت کمی پیدا می‌کنند، اما باز هم مشکلات زیادی در خرید و فروش آیفون دست دوم وجود دارد و باید نکات مهمی را در هنگام خرید آیفون کار کرده در نظر داشته باشید تا خرید موفقی انجام دهید. در ادامه نکاتی که هنگام خرید ایفون دسته دوم باید بدانید را ذکر می‌کنیم، همراه ما باشید.

ظاهر گوشی را چک کنید

اولین چیزی که از یک گوشی می‌بینید ظاهر آن است، پس ابتدا باید ظاهر گوشی را چک کنید که نقصی نداشته باشد؛ فریم گوشی های آیفون از استیل ضدزنگ و در مدل‌های قدیمی از آلومینیوم ساخته شده‌اند، دقت کنید که جای خط‌وخش یا ضربه روی فریم نباشد. همچنین قاب پشتی گوشی های ایفون از شیشه و در مدل‌های قدیمی از آلومینیوم ساخته شده، چک کنید که ضربه خوردگی یا شکستگی روی قاب نباشد.

یکی از نکات مهم در آیفون‌های پلمب و تعمیر نشده، پیچ‌هایی است که در فریم پایینی وجود دارند. این پیچ‌ها دقیقاً در کنار درگاه شارژ قرار گرفته‌اند و در صورت بازشدن رنگ پیچ‌ها عوض شده و شکل آن‌ها تغییر پیدا می‌کند. پس توجه کنید که پیچ‌های گوشی صدمه ندیده باشند و رنگ آن‌ها تغییر نکرده باشد.

شماره سریال و IMEI گوشی را چک کنید

شماره سریال و کد IMEI در حقیقت شناسنامه گوشی‌ها محسوب می‌شوند، با شماره‌گیری *#06# می‌توانید کد IMEI گوشی را ببینید و یا به مسیر Settings، General و سپس About، بروید و کد IMEI و شماره سریال یا همان Serial Number را چک کنید. باید شماره‌های درج شده با شماره‌های روی جعبه گوشی مطابقت داشته باشند همچنین کد IMEI روی بدنه گوشی یا روی خشاب سیم‌کارت حک شده است.

 

چک کنید که کد فعالسازی گوشی فعال نشده باشد

 

گوشی های آیفون به دلیل امنیت بالایی که دارند، دارای یک ویژگی به نام Activation Lock هستند که با فعال‌کردن آن نمی‌توانید با گوشی کاری انجام دهید و در هر برنامه این کد را درخواست می‌کند. برای این که چک کنید گوشی قفل دارد یا خیر ابتدا گوشی را یک‌بار خاموش و روشن کنید، اگر کدی درخواست نکرد وارد قسمت Find MY در تنظیمات گوشی شوید و مطمئن شوید که گزینه Find My iPhone خاموش باشد. اگر روشن باشد یعنی گوشی دارای اطلاعات فرد قبلی است و ممکن است دزدی باشد.

مطمئن شوید گوشی آب نخورده باشد

گوشی های آیفون مخصوصاً در مدل‌های جدید با اینکه گواهی ip68 دارند و ضد آب‌اند، بازهم ممکن است در صورت آب‌خوردگی صدمه‌دیده باشند؛ برای فهمیدن این موضوع هم باید خشاب سیم‌کارت را خارج کنید، درون درگاه سیم‌کارت یک نوار قرار گرفته که اگر به رنگ قرمز درآمده باشد یعنی گوشی آب‌خورده است و ممکن است مشکل داشته باشد؛ اما اگر رنگ این نوار سفید یا نقره‌ای بود مشکلی ندارد و گوشی آب نخورده است.

دوربین را چک کنید

یکی از اعضای حیاتی گوشی های هوشمند دوربین آن است؛ دوربین هم با نمایشگر در ارتباط است و هم با پردازنده، پس اگر هرکدام از آن‌ها مشکل داشته باشند نمایان می‌شود. با گرفتن چند عکس و ویدئو هم کیفیت دوربین را چک کنید و هم صدای ضبط شده توسط میکروفون گوشی را.

درصد باتری مهم است

گوشی های آیفون از این ویژگی برخوردار هستند که درصد سلامت باتری را نشان می‌دهند؛ برای فهمیدن درصد سلامت باتری ایفون ابتدا وارد Settings شوید، سپس در قسمت Battery گزینه Battery Health را انتخاب کنید. در این قسمت درصد سلامت باتری نشان داده می‌شود. توجه داشته باشید که گوشی های کارکرده که بیشتر از 1 سال روشن بوده باشند، نباید درصد باتری 100 درصد داشته باشند. در حالت طبیعی و استفاده معمولی درصد سلامت باتری آیفون طی یک سال نهایتاً به 90 درصد می‌رسد. اگر بیشتر از این درصد کم شده بود باید گوشی را تست کنید که مشکل خالی‌کردن باتری نداشته باشد. اگر بیشتر از یک سال از روشن بودن گوشی گذشته بود و سلامت باتری 100 درصد را نشان می‌داد، مطمئن باشید که باتری تعویض شده.

اتصالات را چک کنید

گوشی های آیفون در بخش آنتن مقداری ضعف دارند و به‌راحتی با یک ضربه ممکن است بیس باندشان آسیب ببیند. حتماً چک کنید که در زمان سیم‌کارت انداختن آنتن به‌درستی نشان داده می‌شود، دیتای موبایل را چک کنید، وای‌فای را روشن و به یک مودم متصل کنید، سرویس GPS یا همان لوکیشن را روشن کنید و در آخر بلوتوث گوشی را با متصل کردن گوشی به یک وسیله بلوتوثی تست کنید که سالم باشد. راه‌های ارتباطی یک گوشی از مهم‌ترین ویژگی‌های آن است و به‌راحتی ممکن است صدمه ببیند.

پورت ها را چک کنید

یکی از قطعات مهم در گوشی ایفون، پورت شارژ آن است؛ در زمان خرید ایفون کارکرده و دست دوم با یک سیم شارژ، پورت شارژ گوشی را تست کنید و مطمئن شوید گوشی به‌درستی شارژ می‌شود. همچنین اگر از قصد خرید ایفون دست دوم قدیمی دارید که از جک 3.5 میلی‌متری هدفون پشتیبانی می‌کند، حتماً با یک کابل AUX یا هندزفری سیمی آن را چک کنید.

اسپیکر و میکروفون تماس را چک کنید

قبل از خرید ایفون دست دوم یک زنگ با آن به یک گوشی دیگر بزنید، تست کنید که صدای شخص مقابل به‌خوبی دریافت شود و صدای شما واضح و شفاف برای سمت مقابل ارسال شود. سعی کنید صدای شخص تماس‌گیرنده را روی اسپیکر بگذارید تا از اسپیکرها و میکروفون گوشی ای که می‌خرید خیالتان راحت باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین